Sticks kast KST-D3Y

€ 985,00

Levertijd 8 - 12 weken

Kastromp & wandplank afwerking
Andere varianten
Productnummer: 50040 KST-D3Y-E88
Productinformatie Sticks kast KST-D3Y

De Sticks kastjes van Castelijn balanceren op een poot en zijn zowel als alleenstaand kastje als in een groep in te zetten. Ze zijn verkrijgbaar in vier verschillende breedte- en hoogtematen. Daarbij kun je ook nog eens kiezen uit vier verschillende pootlengtes. Van dressoir tot halkastje, of toch liever als nachtkastje toepassen? Met de Sticks kastjes kan het allemaal! Bovendien zijn de kastjes altijd eenvoudig ergens anders her te gebruiken, omdat ze alleen maar aan de achterzijde aan de wand gemonteerd worden. Naast dat ze aan de wand bevestigd zijn rusten ze natuurlijk ook op de poot.

De afmetingen van dit Sticks kastje zonder poot zijn 41x33x85 cm (BxDxH). Inclusief poot is de totale hoogte 104 cm. Er zijn ook andere pootlengtes leverbaar waarbij de totaalhoogte uit kan komen op 123, 142 of 162 cm. Sticks is leverbaar in effect-, uni- of hoogglanslak. Kies je voor de hoogglanslak? Dan worden het topblad en de zijden enkelzijdig, de fronten dubbelzijdig en de poot rondom gelakt. Het binnenwerk blijft effect- of uni lak.

Kom je er zelf niet helemaal uit, of heb je vragen over deze Sticks kast KST-D3Y van Castelijn? Ons team interieurstylisten staat voor je klaar om je verder te helpen met jouw vragen. Neem 
contact met ons op of kom naar de winkel.

Omdat de Sticks kast van Castelijn vele mogelijkheden kent, is het niet mogelijk om deze in alle mogelijke combinaties te tonen. Wil jij dit product van Castelijn bestellen, maar zie je hier niet de variant die jij voor ogen hebt? Wij zijn officieel dealer van Castelijn, en kunnen daarom het product in alle mogelijke varianten voor jou bestellen. Vraag een offerte aan via de ‘offerte aanvragen’ knop. Wij sturen je dan de juiste prijs voor het door jouw samengestelde product toe.

Het merk Castelijn

Castelijn Meubelindustrie is in 1958 opgericht door Gerard Castelijn. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de meubelindustrie. In 1994 namen zijn vier kinderen het familiebedrijf over en Castelijns vernieuwende en serieuze stijl ging onverminderd door. Daarom worden alle modellen nog steeds 100% in Nederland ontworpen en geproduceerd, op een trotse manier: altijd met aandacht voor het milieu en de unieke persoonlijkheid van het familiebedrijf. 

Castelijn staat voor duurzaamheid, milieubewust produceren, service en kwaliteit. In de moderne fabriek in Roelofarendsveen worden woon- en projectcollecties en meubelen op maat geproduceerd. Duurzaam produceren is iets waar Castelijn al sinds de oprichting in 1958 naar streeft. Als je voor Castelijn kiest, is dat dus een verantwoorde keuze en draag je ook bij aan een stukje natuurbehoud!

Materiaal: Plaatmateriaal en fineer
Product kleur: effect-, uni- of hoogglanslak
Designer: Gerard de Hoop
Breedte (cm): 41.00
Hoogte (cm): 104.00
Diepte (cm): 33.00
Hangend: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Castelijn

Castelijn
Castelijn Meubelindustrie is in 1958 opgericht door Gerard Castelijn. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de meubelindustrie. In 1994 namen zijn vier kinderen het familiebedrijf over en Castelijns vernieuwende en serieuze stijl ging onverminderd door. Daarom worden alle modellen nog steeds 100% in Nederland ontworpen en geproduceerd, op een trotse manier: altijd met aandacht voor het milieu en de unieke persoonlijkheid van het familiebedrijf. Castelijn staat voor duurzaamheid, milieubewust produceren, service en kwaliteit. In de moderne fabriek in Roelofarendsveen worden woon- en projectcollecties en meubelen op maat geproduceerd. Duurzaam produceren is iets waar Castelijn al sinds de oprichting in 1958 naar streeft. Als je voor Castelijn kiest, is dat dus een verantwoorde keuze en draag je ook bij aan een stukje natuurbehoud!
Disk kast KD-AA
€ 3.940,00

Levertijd 8 - 12 weken

Disk kast KD-LA
€ 2.910,00

Levertijd 8 - 12 weken

Disk kast KD-LC
€ 3.180,00

Levertijd 8 - 12 weken

Disk kast KD-MB
€ 2.655,00

Levertijd 8 - 12 weken

RP Leunkast LK-2
€ 1.865,00

Levertijd 8 - 12 weken