Spring vloerkleed

€ 2.349,00

Levertijd 8 - 12 weken

Kleur
Afmeting
Productnummer: 5001705910-200300-59107
Productinformatie Spring vloerkleed

Het Spring vloerkleed van Brink en Campman is axminster geweven en gemaakt van zuiver scheerwol materiaal. De totale hoogte is ongeveer 35 mm en het totale gewicht per vierkante meter is ongeveer 3200 gram. Het Spring karpet is in verschillende kleuren en standaard maten verkrijgbaar. Toch liever een afwijkende maat? Dat kan! Vraag naar mogelijkheden. 

Kom je er zelf niet helemaal uit of dit karpet in jouw interieur past of heb je andere vragen? Onze adviseurs helpen je graag met het kiezen van het juiste ontwerp, materiaal of de juiste kleur passend in jouw interieur. Stuur een mail naar online@combodesign.nl of kom naar de winkel en vertel ons jouw wensen. Van Brink en Campman hebben wij diverse samples liggen, wij heten je van harte welkom om deze in de winkel te komen bekijken. 

Wil jij dit het Spring vloerkleed van Brink en Campman bestellen, maar zie je hier niet de variant die jij voor ogen hebt? Wij zijn officieel dealer van Brink en Campman, en kunnen daarom het ieder product in alle mogelijke varianten voor jou bestellen. Vraag dan een offerte aan via de ‘offerte aanvragen’ knop. Wij sturen jou dan de juiste prijs voor jouw samengestelde product toe.

Het merk Brink & Campman

Al voor 125 jaar maakt Brink en Campman vloerkleden. Vloerkleden die zijn ontstaan uit een combinatie van creativiteit, ambacht en duurzaamheid. De liefde voor mooie garens en de eindeloze mogelijkheden motiveert hun keer op keer om de uniekste vloerkleden te ontwerpen en te maken. 

Naast de kennis die ze hebben opgedaan in de afgelopen eeuw zijn ze ook constant op zoek naar vernieuwing. Met nauwkeurig gekozen producenten van over de hele wereld, werken ze aan nieuwe technieken en kwaliteiten. Elke stap in het proces van ruwe wol tot verfijnd vloerkleed is van groot belang. Daarom kijken ze bij elke stap naar de beste toepassingen en materialen. De fabriek van Brink en Campman staat in Lichtenvoorde, waar het grootse deel van de vloerkleden geproduceerd wordt, waardoor ze perfect zicht kunnen houden op de verschillende stappen in het productieproces.

Materiaal: 100% pure new wool. Backing material: PP + latex
Product kleur: Diverse kleur mogelijkheden
Designer: Brink & Campman
Vorm: Rechthoekig
Soort vloerkleed: Polig vloerkleed
Gebruik vloerkleed: Binnen vloerkleed
Soort pool: Hoogpolig
Afwijkende maat mogelijk: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Brink & Campman

Brink & Campman
Al voor 125 jaar maakt Brink en Campman vloerkleden. Vloerkleden die zijn ontstaan uit een combinatie van creativiteit, ambacht en duurzaamheid. De liefde voor mooie garens en de eindeloze mogelijkheden motiveert hun keer op keer om de uniekste vloerkleden te ontwerpen en te maken. Naast de kennis die ze hebben opgedaan in de afgelopen eeuw zijn ze ook constant op zoek naar vernieuwing. Met nauwkeurig gekozen producenten van over de hele wereld, werken ze aan nieuwe technieken en kwaliteiten. Elke stap in het proces van ruwe wol tot verfijnd vloerkleed is van groot belang. Daarom kijken ze bij elke stap naar de beste toepassingen en materialen. De fabriek van Brink en Campman staat in Lichtenvoorde, waar het grootse deel van de vloerkleden geproduceerd wordt, waardoor ze perfect zicht kunnen houden op de verschillende stappen in het productieproces.
Arch vloerkleed
€ 1.189,00

Levertijd 8 - 12 weken

Artisan Focus vloerkleed
€ 689,00

Levertijd 8 - 12 weken

Atelier Twill vloerkleed
€ 455,00

Levertijd 8 - 12 weken

Cobble vloerkleed
€ 1.375,00

Levertijd 8 - 12 weken

Decor Cosmo Greens vloerkleed
€ 689,00

Levertijd 8 - 12 weken

Decor Lola vloerkleed
€ 689,00

Levertijd 8 - 12 weken

Decor Miller Spring vloerkleed
€ 689,00

Levertijd 8 - 12 weken

Decor Proof vloerkleed
€ 689,00

Levertijd 8 - 12 weken

Decor Scape Woolwhite vloerkleed
€ 689,00

Levertijd 8 - 12 weken

Dots vloerkleed
€ 1.099,00

Levertijd 8 - 12 weken

Gravel vloerkleed
€ 1.054,00

Levertijd 8 - 12 weken

Marble vloerkleed
€ 1.339,00

Levertijd 8 - 12 weken

Mural Bold Cement vloerkleed
€ 1.019,00

Levertijd 8 - 12 weken

Mural Form Forest vloerkleed
€ 925,00

Levertijd 8 - 12 weken

Mural Modest Burgundy
€ 989,00

Levertijd 8 - 12 weken