Spectrum Design

Top design van Nederlandse bodem!

Nederlands design merk Spectrum Design staat voor authentieke en sterke ontwerpen met oog voor detail en afwerking. Of je nou meer fan bent van retro en vintage design of van hedendaagse design tafels, kasten en banken, Spectrum Design heeft het allemaal! De design meubels van Spectrum Design zijn ontwerpen zonder fratsen, waarbij vorm en proportie goed uitgebalanceerd worden. Zo krijg je unieke meubels met veel comfort, voor in jouw huis! Bovendien wordt de gehele collectie in Nederland geproduceerd, zo kan Spectrum Design garanderen dat de design meubels van kwaliteit zijn en eerlijk geproduceerd door vakmensen.

Vintage en modern design 

De collectie van dit design merk bestaat uit een basis van ontwerpen uit de jaren ’50 en ’60. Zo zitten bijvoorbeeld de iconische banken BR02 en BR12 van designer Martin Visser in de collectie. En Spectrum Design kenmerkt zich ook door met hedendaagse designers nieuwe ontwerpen uit te brengen. Zo ook de Minium design tafel naar de hand van talentvol designer Chris Slutter met z’n elegante blad en stoer frame. En de Stuff kast, waar de designers van Studio Parade een inventief opbergsysteem van hebben gemaakt. En ook Dutch designer Arian Brekveld welke de comfortabele Vik lounge fauteuil ontwierp met een industriële look. 

Spectrum Design bestel je bij Combo Design!

Zoek jij een specifiek product van Spectrum Design, maar is dit product niet te vinden op onze website? Combo Design is officieel dealer van Spectrum Design en kan alle design meubelen van dit Nederlandse design merk voor jou bestellen. Heb je hulp nodig bij het kiezen? Wat past er nu het beste bij jouw smaak en interieur? Onze interieuradviseurs / ontwerpers staan altijd voor je klaar! Stuur ons een mailtje of neem telefonisch contact met ons op via: 030 – 233 38 78. 

Sorteer op:
Aantal weergegeven: