Solo Dressoir hangkast KS-L5L

€ 2.725,00

Levertijd 8 - 12 weken

Kastromp & wandplank afwerking
Kastromp & wandplank afwerking kleur 2
Andere varianten
Productnummer: 50040 SD KS-L5L-NOT-BB-E58
Productinformatie Solo Dressoir hangkast KS-L5L
De aan de wand hangende kastenserie Solo dressoirs van Castelijn heeft maar liefst 36 verschillende lowboards en dressoirs, en vier hoogtes torenkasten. De lengtes van de lowboards en dressoirs variëren van 100 tot 250 cm. Met de Solo kasten kan dus oneindig gecombineerd worden. Zo kun je er bijvoorbeeld ook de perfecte apparatuurkast van maken. Hiervoor hoef je alleen maar ventilatie- en bekabelingsgaten, een draaibare TV-paal en een speakerdoek mee te bestellen. De asymmetrische strook in het front is kenmerkend bij de Solo. Het is mogelijk om deze strook in een afwijkende structuur, kleur of hout te kiezen. Hierdoor kun je het frontaanzicht helemaal aanpassen naar jouw wensen. Daarbij zijn de stroken ook nog eens verwisselbaar. Zo kun je na verloop van tijd een heel nieuw uiterlijk creëren voor je Solo kast. Wil je liever geen hangende kast? De 45 cm diepe Solo kasten zijn ook leverbaar op twee pootbokjes!
Kom je er zelf niet helemaal uit, of heb je vragen over deze Solo dressoir hangkast KS-L5L van Castelijn? Ons team interieurstylisten staat voor je klaar om je verder te helpen met jouw vragen. Neem contact met ons op of kom naar de winkel.

Omdat de Solo dressoir KS-L5L hangkast van Castelijn vele mogelijkheden kent, is het niet mogelijk om deze in alle mogelijke combinaties te tonen. Wil jij dit product van Castelijn bestellen, maar zie je hier niet de variant die jij voor ogen hebt? Wij zijn officieel dealer van Castelijn, en kunnen daarom het product in alle mogelijke varianten voor jou bestellen. Vraag een offerte aan via de ‘offerte aanvragen’ knop. Wij sturen je dan de juiste prijs voor het door jouw samengestelde product toe.
Het merk Castelijn

Castelijn Meubelindustrie is in 1958 opgericht door Gerard Castelijn. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de meubelindustrie. In 1994 namen zijn vier kinderen het familiebedrijf over en Castelijns vernieuwende en serieuze stijl ging onverminderd door. Daarom worden alle modellen nog steeds 100% in Nederland ontworpen en geproduceerd, op een trotse manier: altijd met aandacht voor het milieu en de unieke persoonlijkheid van het familiebedrijf. 

Castelijn staat voor duurzaamheid, milieubewust produceren, service en kwaliteit. In de moderne fabriek in Roelofarendsveen worden woon- en projectcollecties en meubelen op maat geproduceerd. Duurzaam produceren is iets waar Castelijn al sinds de oprichting in 1958 naar streeft. Als je voor Castelijn kiest, is dat dus een verantwoorde keuze en draag je ook bij aan een stukje natuurbehoud!

Breedte (cm): 250.00
Designer: Marieke Castelijn en Marleen van Klink
Diepte (cm): 45.00
Hoogte (cm): 22.00

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Castelijn

Castelijn
Castelijn Meubelindustrie is in 1958 opgericht door Gerard Castelijn. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de meubelindustrie. In 1994 namen zijn vier kinderen het familiebedrijf over en Castelijns vernieuwende en serieuze stijl ging onverminderd door. Daarom worden alle modellen nog steeds 100% in Nederland ontworpen en geproduceerd, op een trotse manier: altijd met aandacht voor het milieu en de unieke persoonlijkheid van het familiebedrijf. Castelijn staat voor duurzaamheid, milieubewust produceren, service en kwaliteit. In de moderne fabriek in Roelofarendsveen worden woon- en projectcollecties en meubelen op maat geproduceerd. Duurzaam produceren is iets waar Castelijn al sinds de oprichting in 1958 naar streeft. Als je voor Castelijn kiest, is dat dus een verantwoorde keuze en draag je ook bij aan een stukje natuurbehoud!
Disk kast KD-AA
€ 3.940,00

Levertijd 8 - 12 weken

Disk kast KD-LA
€ 2.910,00

Levertijd 8 - 12 weken

Disk kast KD-LC
€ 3.180,00

Levertijd 8 - 12 weken

Disk kast KD-MB
€ 2.655,00

Levertijd 8 - 12 weken

RP Leunkast LK-2
€ 1.865,00

Levertijd 8 - 12 weken