San Giacomo

Italiaanse design
San Giacomo is een Italiaans designmerk dat al sinds 1968 bestaat en haar roots heeft liggen in Brugnera, Pordenone. Door middel van programma’s produceren ze modulaire meubels voor woon- en slaapgedeelten. Esthehiek in combinatie met het beste materiaal komen samen en creëren de best mogelijke kwaliteit/prijsverhouding. San Giacomo heeft al meerdere successen behaald dankzij de moed, creativiteit en passie waarmee gewerkt wordt om de gestelde doelen te bereiken.

Collectie
De kracht van San Giacomo ligt vooral in de simplistische uitvoeringen. De vormgeving spreekt voor zich en daarnaast zijn de meubels in ontzettend veel verschillende uitvoeringen én kleuren te verkrijgen: voor ieder wat wils is dan ook niet overdreven!

Ook voor kleine producten
San Giacomo levert niet alleen grote items. Denk bijvoorbeeld aan de handige bijzettafels: Trio Tables en Giro. Bijzettafels die perfect geschikt zijn voor in de woonkamer, slaapkamer of voor op kantoor. Beide uitvoeringen zijn in maar liefst 30 kleuren te verkrijgen!

San Giacomo bestel je bij Combo Design!
Zoek jij een specifiek product van San Giacomo maar is dit product niet te vinden op onze website? Combo Design is officieel dealer van San Giacomo en kan alle design bijzettafels, TV/audio oplossingen, boekenkasten, dressoirs en slaapkamerproducten van dit Italiaanse design merk voor jou bestellen. Heb je hulp nodig bij het kiezen? Wat past er nu het beste bij jouw woonkamer of slaapkamer? Onze interieuradviseurs / ontwerpers staan altijd voor je klaar! Stuur ons een mailtje of neem telefonisch contact met ons op via: 030 – 233 38 78.  

Sorteer op:
Aantal weergegeven: