Ruimten

Maak elke ruimte uniek

Voor elke ruimte het perfecte interieur. Kleurrijk en persoonlijk. Bij Combo Design doe je eindeloos veel inspiratie op. Knoop doorhakken? We helpen je graag met een professioneel advies over je inrichting.

Eén ruimte, talloze mogelijkheden

  • Je woonkamer richt je bijvoorbeeld in met een prachtige designbank. Een mooie salontafel, een lekker zacht kleed en gordijnen in de juiste kleur zorgen ervoor dat je woonkamer al snel een plek is waar je je thuisvoelt en waar je tot rust komt.
  • Efficiënt en aantrekkelijk. Die twee woorden omschrijven een keuken waarin je de weg weet en je gang kunt gaan met mooie ingrediënten. Kook de sterren van de hemel in een keuken van Combo Design. En dineren doe je natuurlijk op relaxte eetkamerstoelen aan een schitterende eetkamertafel in een uniek design.
  • Ontspan in een slaapkamer die helemaal bij je past. Waar een sfeer hangt die jij graag hebt. Je slaapkamer is een plek waar je kunt opladen. Een goede inrichting draagt daaraan bij. Ga je voor een kleurrijke kamer of juist voor rustige tinten? Onze medewerkers adviseren je graag over de mogelijkheden voor het inrichten van je droomslaapkamer.
  • De badkamer is de wellnessruimte van het huis. Of je nu van lekker praktisch of van luxueus houdt: bij Combo Design kun je terecht voor prachtige badkamermeubels, mooie tegels en leuke accessoires. In een fijn ingerichte badkamer kun je echt genieten.
  • Maak van elke dag op kantoor een feestje. Met een efficiënt en toch inspirerend interieur maak je van je kantoor een prettige werkplek. Designmeubelen, een mooie vloer en raamdecoratie op maat zorgen ervoor dat jij het meest uit je werkdag kunt halen.

Meer weten over Combo Design?

Bekijk snel waar je onze winkel vindt. Of shop direct online in onze webshop.