Pode

Pode meubels - jong, strak, kleurrijk en nét een tikkeltje anders..

Combo Design is de allergrootste Pode dealer van Nederland. Wij hebben alle Pode meubels en accessoires van dit jonge, betaalbare design merk in huis. Het Nederlandse design merk Pode past perfect in onze collectie vanwege de jonge, strakke, kleurrijke stijl. Daarnaast is Pode altijd op zoek naar originaliteit. Van Pode mag het altijd net even wat eigenwijzer, net even anders dan anders.. Kijk bijvoorbeeld naar de bank Swipe van de Nederlandse ontwerper Thijs Smeets. De elegenate lijnen, de rijke siersteek en de uitgebalanceerde verhoudingen maken de Swipe verrassend. En om nog een goed voorbeeld te noemen: design bank Dr’op heeft een pittige uitstraling door zijn eigenwijs uitstaande poten en stoere, opvallende stiknaden. En alsof dat nog niet ‘anders’ genoeg is zijn de rug- en armleuning van deze vrolijke Dr’op ook nog eens verstelbaar!
 

Het jongere zusje van het kwalitatieve, Nederlandse design merk Leolux

Design meubelmerk Pode is een – in 2008 opgericht – onderdeel van het bekende, Nederlandse design meubelmerk Leolux. De design meubels van Pode worden gebouwd met de kennis, expertise en constructiekwaliteit van de Leolux fabriek in Venlo en bekleed met de allerbeste, meest exclusieve stoffen (van o.a. de Deense textielfabrikant Kvadrat en de bekende Nederlandse weverij De Ploeg) en het allerbeste leer. En ondanks dat zijn de design producten van Pode toch zeer betaalbaar!
 

Populaire modellen in de design collectie van Pode

Zeer populair zijn de design banken Edit, Dr'op, Swipe en Chat en design hoekbank Insert. De opvallende Quote design bank werd op de Woonbeurs 2014 (RAI, Amsterdam) – op de stand van Combo Design i.s.m. Pode – zeer goed ontvangen, evenals de compacte design fauteuil Sparkle. De allernieuwste design banken in de collectie van Pode zijn de Cubb en Fold.

Pode bestel je bij – de allergrootste dealer van Pode – Combo Design!

Zoek jij een specifiek product van Pode, maar is dit product niet te vinden op onze website? Combo Design is officieel dealer (én de allergrootste!) van Pode en kan alle design meubelen en design woonaccessoires van dit Nederlandse design merk voor jou bestellen. Heb je hulp nodig bij het kiezen? Wat past er nu het beste bij jouw woning of kantoor? Onze interieuradviseurs / ontwerpers staan altijd voor je klaar! Stuur ons een mailtje of neem telefonisch contact met ons op via: 030 – 233 38 78.

Sorteer op:
Aantal weergegeven: