Plex koekoeksklok dakar - Fluo rood

€ 269,00

Levertijd 1 - 2 weken

Andere varianten
Productnummer: 50328211R
Productinformatie Plex koekoeksklok dakar - Fluo rood

Een ronde koekoeksklok uit de serie Plex van het bekende Italiaanse merk Diamantini & Domeniconi. De witte wandklok is voorzien van een blank eiken rand en een glazen ruitje aan de voorzijde van de klok. De koekoeksklok is gemonteerd met een quartz-uurwerk en een witte elektronische koekoeksklok. Onder de koekoek heeft de klok een kleine lichtsensor zitten, welke de klok zelf op de dag- of op de nachtstand zet. Het is eventueel ook mogelijk om het geluid van de klok harder of zachter te zetten. De koekoek zal alleen bij het hele uur naar buiten komen om zijn melodie te laten horen. De strakke witte wijzerplaat is voorzien van strakke zwarte wijzers en een secondewijzer. De klok is ontworpen door D&D en bij de levering zullen er bijpassende batterijen worden meegeleverd.

Kom je er zelf niet helemaal uit of heb je andere vragen over dit model? Onze adviseurs helpen je graag met het kiezen van het juiste ontwerp passend in jouw interieur. Stuur een mail naar online@combodesign.nl of kom naar de winkel en vertel ons jouw wensen. 
Wil jij dit product van Diamantini & Domeniconi bestellen, maar zie je hier niet de variant die je voor ogen hebt? Vraag dan een offerte aan via de ‘offerte aanvragen’ knop. We helpen je graag veder. 

Het merk Diamantini & Domeniconi

Het Italiaanse designmerk Diamantini & Domeniconi staat al 40 jaar voor designproducten van hoogwaardige kwaliteit. Ze combineren industriële technologieën met het vakmanschap van ambachtslieden om producten te maken die 100% een lust voor het oog zijn! Bij Diamantini & Domeniconi zijn ze erg sterk in ‘lichte’, hedendaagse en ironische ontwerpen, denk bijvoorbeeld aan de Arcoiris koekoeksklok, de Kangouroo wandklok en de Toiture. 

Zo’n 7 jaar geleden wilde Diamantini & Domeniconi iets nieuws. Ze wilden meer hedendaagse woonaccessoires en designobjecten maken, daarom hebben ze de handen ineen geslagen met vernieuwende designers, kunstenaars en fotografen om o.a. designklokken te maken met een knipoog. Die knipoog zie je goed terug in de Half Time koekoeksklok, de Butterfly wandklok en Plex LED-tafelklok/wekker.

Designer: Diamantini & Domeniconi
Diameter (cm): 25.00
Diepte (cm): 10.00
Materiaal: Multiplex, plexiglas
Product kleur: Rood

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Diamantini & Domeniconi

Diamantini & Domeniconi
Het Italiaanse designmerk Diamantini & Domeniconi staat al 40 jaar voor designproducten van hoogwaardige kwaliteit. Ze combineren industriële technologieën met het vakmanschap van ambachtslieden om producten te maken die 100% een lust voor het oog zijn! Bij Diamantini & Domeniconi zijn ze erg sterk in ‘lichte’, hedendaagse en ironische ontwerpen, denk bijvoorbeeld aan de Arcoiris koekoeksklok, de Kangouroo wandklok en de Toiture. Zo’n 7 jaar geleden wilde Diamantini & Domeniconi iets nieuws. Ze wilden meer hedendaagse woonaccessoires en designobjecten maken, daarom hebben ze de handen ineen geslagen met vernieuwende designers, kunstenaars en fotografen om o.a. designklokken te maken met een knipoog. Die knipoog zie je goed terug in de Half Time koekoeksklok, de Butterfly wandklok en Plex LED-tafelklok/wekker.
Arcoris koekoeksklok - Zwart/wit
€ 289,00

Levertijd 1 - 2 weken

Arcoris koekoeksklok kleur
€ 289,00

Levertijd 1 - 2 weken

Cipasso koekoeksklok - Eiken
€ 269,00

Levertijd 1 - 2 weken

Cipasso koekoeksklok - Wit nummers
€ 269,00

Levertijd 1 - 2 weken

Cucu koekoeksklok - Alu
€ 229,00

Levertijd 1 - 2 weken

Cucu koekoeksklok - Blauw
€ 229,00

Levertijd 1 - 2 weken

Cucu koekoeksklok - Wit
€ 229,00

Levertijd 1 - 2 weken

Cucu koekoeksklok - Zwart
€ 229,00
Op voorraad

Levertijd 1 - 2 weken

Cucu koekoeksklok xl - Alu
€ 325,00

Levertijd 1 - 2 weken

Cucu koekoeksklok xl - Goud
€ 449,00

Levertijd 1 - 2 weken

Cucu koekoeksklok xl - Koper
€ 449,00

Levertijd 1 - 2 weken

Cucu koekoeksklok xl - Rusty
€ 339,00

Levertijd 1 - 2 weken

Cucu koekoeksklok xl - Wit
€ 325,00

Levertijd 1 - 2 weken