Perletta

Perletta ontwerpt prachtige karpetten die zullen zorgen voor een samenhang in uw interieur, maar te gelijkertijd een mooie eye-catcher! 
Vanwege de uitstraling en de diverse materialen zijn ze uniek in wat ze doen, maar ook vanwege het traditionele handwerk. De vloerkleden van Perletta  zorgen niet alleen voor samenhang in uw interieur, maar is direct ook een mooie eyecatcher in uw huis! Deze vloerkleden worden geproduceerd in Rabat (Marokko). Hier worden de vloerkleden, stuk voor stuk, met de hand geweven op orginele en authentieke weeftouwen. 

Het gebruik van natuurlijke materialen is  bij Perletta vanzelfsprekend, omdat dit bijdraagt aan de look van de vloerkleden. Daarnaast is er in de laatste tijd steeds meer vraag naar producten die totaal naar eigen wens geproduceerd kunnen worden. Daar zijn ze bij Perletta  in gespecialiseerd. In de verschillende collecties zijn er  veel verschillende structuren, materialen en kleuren te zien. 

 

Perletta Carpets bestel je bij Combo Design!
Zoek jij een specifiek product van Perletta Carpets, maar is dit product niet te vinden op onze website? Combo Design is officieel dealer van Perletta Carpets en kan alle designlampen voor jou bestellen! Heb je hulp nodig bij het kiezen? Onze interieuradviseurs/ontwerpers staan altijd voor je klaar! Stuur ons een mailtje of neem telefonisch contact met ons.

Sorteer op:
Aantal weergegeven: