Pastoe

100 jaar kwaliteit en vakmanschap

Het Nederlandse design merk Pastoe ontwerpt en produceert design meubels van kwaliteit, zo helder is het. En dit doen zij al meer dan 100 jaar in hun eigen hun eigen fabriek in Utrecht. Pastoe, haar studio en de samenwerkende ontwerpers creëren tijdloze design kasten, design dressoirs, design opbergelementen en design stoelen met een hang naar minimalisme en oog voor detail!

Modulaire systemen

Pastoe staat bekend om zijn modulaire kasten systemen, deze gaan al terug naar de eerste ontwerpen uit 1913. En deze design meubels zijn ook helemaal van deze tijd! Kies bijvoorbeeld voor de open elementen uit de Boxes serie, waar jij mooi je boeken en decoraties in kan uitstallen. Of de iconische kasten serie Vision en Vision Elements waarbij minimalisme en greeploze kubussen de hoofdrol spelen. En de altijd harmonieuze L-serie met z’n 2/3-1/3 vlak verdeling. 

Keuze uit kleur

Pastoe laat jou graag kiezen uit haar gamma van 39 basis kleuren, 4 metallics, 7 glossy glans kleuren en 4 kleuren met een structuur effect. Al deze kleurlakken worden gespoten op de design meubels en zorgen zo voor een perfectionistische afwerking. Liever hout? Pastoe heeft ook 8 houtfineer afwerkingen in de kleur collectie, kies bijvoorbeeld uit walnoten, kersen en eiken. 

Meer dan kasten

Pastoe is sterk in kasten, maar geeft tegenwoordig ook de ruimte aan eerder ontworpen, uit 1958, zitmeubels. Deze iconische design stoelen, design barkrukken en design lounge/leunstoelen zijn gemaakt van draadstaal en helemaal teruggebracht naar de essentie, met de wensen van nu! Met of zonder gestoffeerde zittingen en met of zonder houten armleggers. Wij weten het al! Jij ook?!

Pastoe bestel je bij Combo Design!

Zoek jij een specifiek product van Pastoe, maar is dit product niet te vinden op onze website? Combo Design is officieel dealer van Pastoe en kan alle design meubels van dit Nederlandse design merk voor jou bestellen. Heb je hulp nodig bij het kiezen? Wat past er nu het beste bij jouw smaak en interieur? Onze interieuradviseurs / ontwerpers staan altijd voor je klaar! Stuur ons een mailtje of neem telefonisch contact met ons op via: 030 – 233 38 78. 

Sorteer op:
Aantal weergegeven: