Panthella Portable V2 lamp - Oranje

€ 310,00

Levertijd 2 - 4 weken

Andere varianten
Productnummer: 50334 PANT P ORA
Productinformatie Panthella Portable V2 lamp - Oranje

Deze Panthella Portable V2 Oranje van het merk Louis Poulsen is ontworpen door Verner Panton en is een zeer veelzijdige lamp. Louis Poulsen is een merk dat design gebruikt om licht vorm te geven. Dit merk dat in 1874 is opgericht, is een Deens verlichtingsfabrikant dat de Scandinavische ontwerptraditie volgt. Louis Poulsen ontwerpt producten die het ritme van daglicht volgen en ondersteunen. Hierdoor komen doelgerichte, simpele, maar ook stijlvolle ontwerpen tot leven. Door de organische vorm die het zachtste licht weerspiegelt, is de Panthella Portable V2 een van de grootste designiconen. Het kleinere formaat zorgt ervoor dat deze sfeervolle tafellamp overal eenvoudig kan worden neergezet. Deze draagbare lamp is geschikt voor vele plekken waaronder de badkamer, omdat deze lamp ook waterbestendig is. De Panthella lamp is in verschillende kleuren beschikbaar. In dit draagbare model zit de schakelaar op de voet geïnstalleerd. De lamp is in te stellen op de dimmerniveaus 0%, 10%, 33% en 100% en heeft een batterijduur van 5 uur bij 100%. Na afloop kunt u de lamp middels een USB-kabel opladen. Let op! De Panthella Portable Tafellamp wordt geleverd met een USB-kabel, maar zonder USB-adapter.

Kom je er zelf niet helemaal uit, of heb je vragen over de Panthella Portable V2 lamp / Oranje? Ons team interieurstylisten staat voor je klaar om je verder te helpen met jouw vragen. Neem contact met ons op of kom naar de winkel. Wil je dit product van Louis Poulsen bestellen, maar zie je hier niet de variant die jij voor ogen hebt? Wij zijn officieel dealer van Louis Poulsen, en kunnen daarom het product in alle mogelijke varianten voor jou bestellen. Vraag een offerte aan via de ‘offerte aanvragen’ knop en ontvang van ons een voorstel.

Het merk Louis Poulsen
Louis Poulsen, opgericht in 1874, is een Deense producent van verlichting die voortkomt uit de Scandinavische ontwerptraditie waarin de vorm de functie volgt. In 1924 ontwierp Poul Henningsen zijn lamp Paris voor Louis Poulsen. De manier waarop we licht nu nog steeds vormgeven is terug te voeren op zijn kijk op de dualiteiten op het gebied van design en licht. De functie en het ontwerp van onze producten zijn erop afgestemd om het ritme van het daglicht te volgen en te ondersteunen. Ieder detail in het ontwerp heeft een doel.

Bij Louis Poulsen werken ze samen met ontwerpers, architecten en andere talenten zoals: Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Oki Sato en Louise Campbell. Louis Poulsen is één van de belangrijkste wereldwijde leveranciers van architectonische en decoratieve verlichting.
Lichtbron omschrijving: Lichtbron: LED 2700K 2.5W, 150lm.
Materiaal: Staal en aluminium
Product kleur: Oranje
Designer: Verner Panton
Hoogte (cm): 23.80
Diameter (cm): 16.00
IP-waarde: IP20
Dimbaar: Inclusief dimmer
Type dimmer: Ingebouwde dimmer
Bediening: Op het armatuur
Lichtbron: Geïntegreerde lichtbron
Portable: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Louis Poulsen

Louis Poulsen
Louis Poulsen, opgericht in 1874, is een Deense producent van verlichting die voortkomt uit de Scandinavische ontwerptraditie waarin de vorm de functie volgt. In 1924 ontwierp Poul Henningsen zijn lamp Paris voor Louis Poulsen. De manier waarop we licht nu nog steeds vormgeven is terug te voeren op zijn kijk op de dualiteiten op het gebied van design en licht. De functie en het ontwerp van onze producten zijn erop afgestemd om het ritme van het daglicht te volgen en te ondersteunen. Ieder detail in het ontwerp heeft een doel. Bij Louis Poulsen werken ze samen met ontwerpers, architecten en andere talenten zoals: Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Oki Sato en Louise Campbell. Louis Poulsen is één van de belangrijkste wereldwijde leveranciers van architectonische en decoratieve verlichting.
AJ tafellamp - Aubergine
€ 1.005,00

Levertijd 2 - 4 weken

AJ tafellamp - Donkerblauw
€ 1.005,00

Levertijd 2 - 4 weken

AJ tafellamp - Donkergrijs
€ 1.005,00

Levertijd 2 - 4 weken

AJ tafellamp - Okergeel
€ 1.005,00

Levertijd 2 - 4 weken

AJ tafellamp - Wit
€ 1.005,00

Levertijd 2 - 4 weken

AJ tafellamp - Zwart
€ 1.005,00

Levertijd 2 - 4 weken

AJ vloerlamp - Bleek petroleum
€ 1.250,00

Levertijd 2 - 4 weken

AJ vloerlamp - Donkergroen
€ 1.250,00

Levertijd 2 - 4 weken

AJ vloerlamp - Lichtgrijs
€ 1.250,00

Levertijd 2 - 4 weken

AJ vloerlamp - Roest
€ 1.250,00

Levertijd 2 - 4 weken

AJ vloerlamp - Wit
€ 1.250,00

Levertijd 2 - 4 weken

AJ vloerlamp - Zwart
€ 1.250,00

Levertijd 2 - 4 weken

Cirque 15 hanglamp - Yellow
€ 320,00

Levertijd 2 - 4 weken

Cirque 22 hanglamp - Grijs
€ 470,00

Levertijd 2 - 4 weken

Cirque 22 hanglamp - Red
€ 470,00

Levertijd 2 - 4 weken