Palissade lounge sofa - seat cushion

€ 109,00

Levertijd 4 - 6 weken

Palissade collectie kleuren
Andere varianten
Productnummer: 50008 812225-05
Productinformatie Palissade lounge sofa - seat cushion

Combineer jouw Palissade meubel met een prachtig en comfortabel kussen voor extra comfort! Deze kussen zijn speciaal gevormd om precies op de zitting te passen van de Palissade. De onderzijde van het kussen is anti-slip en wordt aan de boven- en onderkant met klittenband vastgemaakt. De hoogwaardige olefin hoes met tefloncoating is waterafstotend, weerbestendig, ademend - en dus optimaal geschikt voor buitengebruik. Het buitenkussen is verkrijgbaar in 3 prachtige kleuren: Anthracite, Olive en Sky Grey.

Deze uitgebreide HAY Palissade buitenmeubelen collectie bestaat uit 13 verschillende elementen zoals, tafels, bankjes, stoelen, lounge banken, barstoelen en nog veel meer.  De collectie is voor HAY ontworpen door de broers Roan en Erwan Bouroullec. De gehele Palissade collectie is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren poedercoat, namelijk: Anthracite, Olive en Sky Grey. Wil je iets exclusievers kies dan een van de 8 elementen die zijn uitgebracht in warm gegalvaniseerd staal. De meubelcollectie is sterk, comfortabel, duurzaam en tegelijkertijd modern en elegant. Kies voor extra zitcomfort met de bijpassende Palissade zitkussens en gewatteerde kussens voor bijna elke stoel of bank. De kussens zijn verkrijgbaar in de bijpassende kleuren Anthracite, Olive en Sky Grey.

Kom je er zelf niet helemaal uit of ben je op zoek naar een ander product van Hay, maar staat deze niet op onze webshop? Onze adviseurs helpen je graag met het kiezen van het juiste ontwerp, materiaal of de juiste kleur passend in jouw interieur. Stuur een mail naar online@combodesign.nl en vertel ons jouw wensen.

Ontbreekt er een product, kleur of versie? Combo Design is officieel dealer van HAY. Dit betekent dat wij ieder gewenst product voor je kunnen bestellen. Stuur een mail naar online@combodesign.nl en wij helpen je aan je ideale product.

Het merk HAY

In 2002 is het Deense designmerk HAY, opgericht door Mette en Rolf Hay, is inmiddels uitgegroeid tot een ontzettend populair label. De collectie bestaat uit meubels, verlichting en woonaccessoires, die geïnspireerd zijn op Deens design uit de jaren vijftig en zestig in een hedendaagse context. 

HAY werkt samen met bekende designers als Hee Welling, Scholten & Baijings, Wang & Söderström en George Sowden. De ontwerpers van HAY halen inspiratie uit kunst, architectuur en mode.  Verder doen ze bij HAY veel onderzoek naar de interactie tussen mensen, voorwerpen en ruimte. Door de betrokkenheid van de designers, met hun internationale kijk, streeft HAY ernaar bereikbaar design te maken. Zo krijg je prachtig design, voor betaalbare prijzen.

Materiaal: Stof met tefloncoating voor een waterafstotende afwerking.
Product kleur: Sky Grey, Anthracite, Olive
Designer: Ronan & Erwan Bouroullec
Lengte (cm): 118.50
Breedte (cm): 54.50
Hoogte (cm): 3.00

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van HAY

HAY
In 2002 is het Deense designmerk HAY, opgericht door Mette en Rolf Hay, is inmiddels uitgegroeid tot een ontzettend populair label. De collectie bestaat uit meubels, verlichting en woonaccessoires, die geïnspireerd zijn op Deens design uit de jaren vijftig en zestig in een hedendaagse context. HAY werkt samen met bekende designers als Hee Welling, Scholten & Baijings, Wang & Söderström en George Sowden. De ontwerpers van HAY halen inspiratie uit kunst, architectuur en mode.  Verder doen ze bij HAY veel onderzoek naar de interactie tussen mensen, voorwerpen en ruimte. Door de betrokkenheid van de designers, met hun internationale kijk, streeft HAY ernaar bereikbaar design te maken. Zo krijg je prachtig design, voor betaalbare prijzen.
About a Chair - AAC08
€ 275,00

Levertijd 4 - 6 weken

About a Chair - AAC09
€ 445,00

Levertijd 4 - 6 weken

About a Chair - AAC10
€ 345,00

Levertijd 4 - 6 weken

About a Chair - AAC12
€ 289,00

Levertijd 4 - 6 weken

About a Chair - AAC121
€ 770,00

Levertijd 4 - 6 weken

About a Chair - AAC121 Soft
€ 799,00

Levertijd 4 - 6 weken

About a Chair - AAC123
€ 689,00

Levertijd 4 - 6 weken

About a Chair - AAC123 Soft
€ 729,00

Levertijd 4 - 6 weken

About a Chair - AAC127
€ 619,00

Levertijd 4 - 6 weken

About a Chair - AAC127 Soft
€ 659,00

Levertijd 4 - 6 weken

About a Chair - AAC13
€ 459,00

Levertijd 4 - 6 weken

About a Chair - AAC14
€ 415,00

Levertijd 4 - 6 weken

About a Chair - AAC15
€ 555,00

Levertijd 4 - 6 weken

About a Chair - AAC153
€ 829,00

Levertijd 4 - 6 weken