Ossa - Dark grey

€ 537,00

Levertijd 1 - 2 weken

Andere varianten
Productnummer: 50389974524
Productinformatie Ossa - Dark grey

Met deze Ossa opbergmodule van Functionals heb je nooit meer gedoe met montage! De multifunctionele Ossa biedt maximale flexibiliteit voor minimale inspanning. De onderkant van elke module klik je gemakkelijk vast op de bovenkant van een andere waardoor je hem zo hoog en breed kan maken als je zelf wil. Daarnaast kun je de Ossa personaliseren met extra’s naar jouw smaak. De afmetingen zijn geschikt voor boeken, vinylplaten, dossiermappen of voor je favoriete objecten. Stapel de modules tegen een muur of zet ze midden in een ruimte als roomdivider. De achterkant is net zo mooi als de voorkant. 


Kom je er zelf niet helemaal uit? Ons team interieurstylisten staat voor je klaar om je verder te helpen met je vragen. Neem contact met ons op of kom naar de winkel.Het merk Functionals
Functionals biedt een collectie meubels en woonartikelen die exclusief voor ons zijn ontworpen door innovatieve ontwerpers. Elk heeft zijn of haar eigen perspectief, maar ze delen een gedurfde esthetiek, toewijding aan vakmanschap en aandacht voor detail. Ad en Simon van Esch, oprichters van Functionals, zijn de tweede generatie-eigenaren van Van Esch. De vader van Ad en Simon begon zijn carrière met het maken van fijn gesmede liturgische voorwerpen en maakte vervolgens de metalen fittingen voor schepen. Henk van Esch startte uiteindelijk met het merk Functionals.

Van Esch maakt kapstokken, lockers, banken, vitrines en meer. De producten zijn gemaakt om lang mee te gaan. De onderdelen worden gemaakt in kleine, maar gespecialiseerde fabrieken in Europa en veel onderdelen worden met de hand afgewerkt. De interesse in vakmanschap en aandacht voor detail is vanzelfsprekend bij Functionals.
Materiaal: Gepoedercoat staal
Product kleur: Dark grey
Designer: Geckeler Michels
Breedte (cm): 90.00
Hoogte (cm): 38.00
Diepte (cm): 42.00
Hangend: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Functionals

Functionals
Functionals biedt een collectie meubels en woonartikelen die exclusief voor ons zijn ontworpen door innovatieve ontwerpers. Elk heeft zijn of haar eigen perspectief, maar ze delen een gedurfde esthetiek, toewijding aan vakmanschap en aandacht voor detail. Ad en Simon van Esch, oprichters van Functionals, zijn de tweede generatie-eigenaren van Van Esch. De vader van Ad en Simon begon zijn carrière met het maken van fijn gesmede liturgische voorwerpen en maakte vervolgens de metalen fittingen voor schepen. Henk van Esch startte uiteindelijk met het merk Functionals.Van Esch maakt kapstokken, lockers, banken, vitrines en meer. De producten zijn gemaakt om lang mee te gaan. De onderdelen worden gemaakt in kleine, maar gespecialiseerde fabrieken in Europa en veel onderdelen worden met de hand afgewerkt. De interesse in vakmanschap en aandacht voor detail is vanzelfsprekend bij Functionals.
Bonsai 5 Candleholder
€ 268,00

Levertijd 1 - 2 weken