Orea barkruk (Set van 2) - Roze/ RVS

€ 150,00

Op voorraad

Levertijd 1 - 3 werkdagen

Winkel
Kies een locatie.
Forget selection
{{ Math.round(store.extensions.neti_store_pickup_distance.distance * 100) / 100 }} {{ store.extensions.neti_store_pickup_distance.unit }}
{{ store.label }}
{{ store.street }} {{ store.streetNumber }}
{{ store.zipCode }} {{ store.city }}
Openingstijden:
Voorraad: 1
Productnummer: 50031 SALE 016
Productinformatie Orea barkruk (Set van 2) - Roze/ RVS

De Orea van Label is een veelzijdig en strak vormgegeven barkruk. Dit product is een showroomartikel en alleen verkrijgbaar als set. 

Dit product kan gebruikssporen bevatten. Kom het product bekijken in de winkel aan de Oudegracht voor aanschaf. Een product in de outlet is geen nieuw product en daarom kunnen wij hier geen garantie op geven.

Meer weten over bezorgen, retourneren, installeren en monteren van outlet producten? Bekijk hier de meest gestelde vragen over outlet producten.

Het merk Label

Al drie generaties lang is de familie van den Berg niet meer weg te denken in de meubelindustrie. In het jaar 1991 richtte designer Gerard van den Berg een nieuw merk op: LABEL | Vandenberg. Kenmerkend voor dit nieuwe label moest zijn: Dutch Design pur sang met een no-nonsense karakter. 

Alle zitmeubelen van Label worden handgemaakt en ontworpen door mensen met passie voor het vak. Door samen te werken met lokale partners is Label betrokken bij het gehele proces en blijft Label een Nederlands merk in hart en nieren. Kies je voor een meubel van Label, dan kies je voor een product wat door de jaren heen alleen maar mooier wordt en natuurlijk gewoon echt lekker zit!

Locatie: Oudegracht
Type sale: Sale
Materiaal: Stof, metaal
Product kleur: Roze
Designer: Gerard van den Berg
Breedte (cm): 42.50
Hoogte (cm): 65.00
Diepte (cm): 42.50
Diameter (cm): 29.00
Zit hoogte (cm): 65.00
Stapelbaar: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Label

Label
Al drie generaties lang is de familie van den Berg niet meer weg te denken in de meubelindustrie. In het jaar 1991 richtte designer Gerard van den Berg een nieuw merk op: LABEL | Vandenberg. Kenmerkend voor dit nieuwe label moest zijn: Dutch Design pur sang met een no-nonsense karakter. Alle zitmeubelen van Label worden handgemaakt en ontworpen door mensen met passie voor het vak. Door samen te werken met lokale partners is Label betrokken bij het gehele proces en blijft Label een Nederlands merk in hart en nieren. Kies je voor een meubel van Label, dan kies je voor een product wat door de jaren heen alleen maar mooier wordt en natuurlijk gewoon echt lekker zit!