Online afspraak maken

Vanaf 3 maart mogen we in onze winkels op afspraak klanten ontvangen. U kunt via het systeem hieronder een afspraak maken met één van onze interieuradviseurs in onze 2 winkels in Utrecht. 

- Kiest u voor een medewerker dan horen wij graag voor welk product u de winkel bezoekt zodat wij u optimaal kunnen adviseren en u op de hoogte kunnen brengen als dit product niet aanwezig is.
- Kiest u voor oriëntatie/inspiratie dan bent u van harte welkom, er is dan niet direct een medewerker beschikbaar om u te adviseren.

Voorwaarden:
- Om u zo goed mogelijk te helpen plannen wij 45 minuten met uitloop tot 60 minuten voor u in
- Kom het liefst alleen, Max. 2 personen.
- Wij vragen u minimaal 4 uur van te voren een afspraak in te plannen
- Wij vragen u om met klachten thuis te blijven
- Een mondkapje is verplicht
- Bij binnenkomst worden de handen gedesinfecteerd

We horen graag van te voren om welk product het gaat dat u graag zou willen bekijken, op deze manier kunnen we u inplannen in onze juiste winkel in Utrecht en wordt u niet teleurgesteld als we het product niet in onze winkel hebben staan.

Freitag Shoppen/Inspiratie opdoen
In onze winkel aan de Oudegracht 187 in Utrecht hebben wij de mooiste/nieuwste freitag tassen in onze collectie. Maak een afspraak via het systeem om nieuwe inspiratie op te doen voor de freitag tassen, je krijgt dan 30 minuten de tijd om te shoppen. Ben je geintresseerd in een bepaald model? Laat het even van te voren weten. Dan zorgen wij dat dit model voor jou klaar staat in onze winkel.