Muurverf Absolute matt emulsion - Rood en roze

€ 13,50

Levertijd 1 - 5 werkdagen

Verfkleur
Liters
Andere varianten
Productnummer: 50333 AME RR-21-250
Productinformatie Muurverf Absolute matt emulsion - Rood en roze

Rood en roze zijn beide warme kleuren. De kleur roze is een warme, verzachtende en vriendelijke kleur. De kleur rood is een warme, liefdevolle en activerende kleur. Wil je een zachtere kleur op de muur? Kies dan voor een roze verf om de ruimte wat op te lichten. De kleuren rood en roze hebben verschillende tinten: gedempt rood en roze, krachtig rood en roze en lichtrood en roze. Wij hebben een selectie met kleuren gemaakt aan de hand van deze tinten.

Met 1 liter kun je 14 m² verven. Het advies is om de muur twee keer te verven voor optimale dekking. Wij mengen de verf niet op locatie. We kunnen alle verf leveren, alleen de muurverf staat nu online.

Op zoek naar buitenverf, een sample van een kleur of heb je vragen over de verf van Little Greene? Ons team staat voor je klaar om je verder te helpen met jouw vragen. Neem contact met ons op of kom naar de winkel.

Het merk Little Greene

In het jaar 1773, is de Little Greene Dye Works van Collyhurst Wood, in een klein dorpje ten oosten van Manchester opgericht. De principes van het formuleren en maken van verven zijn sinds die tijd niet veel veranderd. Bij Little Greene wordt een groot deel van het proces met de hand uitgevoerd in plaats van met geautomatiseerde machines. De verf en het behang van Little Greene is kind en milieuvriendelijk, er wordt alleen gebruik gemaakt van de beste natuurlijke, organische en synthetisch-veilige pigmenten. De verf is op waterbasis en voldoet aan de VOS-wetgeving.

De verfcollecties brengen de bruikbaarste, mooie en luxe muurverf kleuren samen uit alle belangrijke periodes in de decoratie geschiedenis. Het behang van Little Greene is gebaseerd op een origineel patroon, gevonden in archieven die ze weer tot leven hebben gebracht in een reeks kleurstellingen.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Little Greene

Little Greene
In het jaar 1773, is de Little Greene Dye Works van Collyhurst Wood, in een klein dorpje ten oosten van Manchester opgericht. De principes van het formuleren en maken van verven zijn sinds die tijd niet veel veranderd. Bij Little Greene wordt een groot deel van het proces met de hand uitgevoerd in plaats van met geautomatiseerde machines. De verf en het behang van Little Greene is kind en milieuvriendelijk, er wordt alleen gebruik gemaakt van de beste natuurlijke, organische en synthetisch-veilige pigmenten. De verf is op waterbasis en voldoet aan de VOS-wetgeving. De verfcollecties brengen de bruikbaarste, mooie en luxe muurverf kleuren samen uit alle belangrijke periodes in de decoratie geschiedenis. Het behang van Little Greene is gebaseerd op een origineel patroon, gevonden in archieven die ze weer tot leven hebben gebracht in een reeks kleurstellingen.
Muurverf Absolute matt emulsion - Blauw
€ 13,50

Levertijd 1 - 5 werkdagen

Muurverf Absolute matt emulsion - Geel
€ 13,50

Levertijd 1 - 5 werkdagen

Muurverf Absolute matt emulsion - Groen
€ 13,50

Levertijd 1 - 5 werkdagen