Muffins 03A vloerlamp - Stained black

€ 1.212,00

Levertijd 6 - 8 weken

Glaskleur
Kabelkleur
Andere varianten
Productnummer: 50188PC852-CCS592-CGC39-1-CECL530
Productinformatie Muffins 03A vloerlamp - Stained black
De Muffin collectie van Brokis is een ontwerp van Design Studio, die in spelen op de trend van nu: een lamp met gekleurd glas. Deze prachtige lamp is een ultieme blikvanger voor op de vloer. Door de vele mogelijkheden kun je je lamp helemaal zelf samenstellen waardoor hij extra uniek is. Alle lampen worden in Tsjechië gemaakt en stralen één en al vakmanschap uit!

Deze muffis wood 03A vloerlamp heeft een European oak - stained black (CCS592) body en een glossy surface (CGSU66) afwerking van het glas. Maak de lamp compleet door een keuze te maken voor de kleur van het glas en de kleur van de kabel. Aanbevolen lichtbron: 230V, LED, E27, 5W, 1900K, 340lm, RA85+, 360°, DIM (CEB1809).

Kom je er zelf niet helemaal uit welke ontwerp in jouw interieur past of heb je vragen andere vragen over dit model? Onze adviseurs helpen je graag met het kiezen van het juiste ontwerp, materiaal of de juiste kleur passend in jouw interieur. Stuur een mail naar online@combodesign.nl of kom naar de winkel en vertel ons jouw wensen.

Offerte aanvragen
Wil jij dit product van Brokis bestellen, maar zie je hier niet de variant die jij voor ogen hebt? Vraag dan een offerte aan via de ‘offerte aanvragen’ knop. Wij sturen jou dan de juiste prijs voor de door jouw samengestelde product toe.
Het merk Brokis

Het Tsjechische premium verlichtingsmerk Brokis staat voor de synthese van exquise design, superieure kwaliteit en het opmerkelijke vakmanschap van Boheemse glaskunstenaars. De originele Brokis verlichtingscollecties, ontworpen door gerenommeerde Tsjechische en buitenlandse ontwerpers, hebben gestaag internationale faam en erkenning verworven. 

Het bedrijf combineert handgeblazen glas met andere verfijnde materialen, zoals hout en handmatig geperst metaal, in gedurfde verlichtingsposities, die de grenzen van het hedendaagse design verleggen. Het Brokis portfolio omvat moderne functionele verlichtingsarmaturen, decoratieve objecten en unieke verlichtingsoplossingen voor architecten en interieurontwerpers. Met eigen hoge productiefaciliteiten, geworteld in meer dan tweehonderd jaar geschiedenis, heeft Brokis de vrijheid om te experimenteren en innovatieve materialen, technieken en technologieën te ontwikkelen, evenals om op maat gemaakte verlichtingsoplossingen te bieden.

Designer: Lucie Koldova, Dan Yeffet
Diameter (cm): 53.00
Dimbaar: Ja
Hoogte (cm): 52.60
IP-waarde: IP20
Lichtbron: Fitting E27. Exclusief lichtbron. Aanbevolen lichtbron: 230V, LED, 5W, 1900K, 340lm
Materiaal: Glas
Portable: Nee
Product kleur: Het glas is in diverse kleuren te bestellen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Brokis

Brokis
Het Tsjechische premium verlichtingsmerk Brokis staat voor de synthese van exquise design, superieure kwaliteit en het opmerkelijke vakmanschap van Boheemse glaskunstenaars. De originele Brokis verlichtingscollecties, ontworpen door gerenommeerde Tsjechische en buitenlandse ontwerpers, hebben gestaag internationale faam en erkenning verworven. Het bedrijf combineert handgeblazen glas met andere verfijnde materialen, zoals hout en handmatig geperst metaal, in gedurfde verlichtingsposities, die de grenzen van het hedendaagse design verleggen. Het Brokis portfolio omvat moderne functionele verlichtingsarmaturen, decoratieve objecten en unieke verlichtingsoplossingen voor architecten en interieurontwerpers. Met eigen hoge productiefaciliteiten, geworteld in meer dan tweehonderd jaar geschiedenis, heeft Brokis de vrijheid om te experimenteren en innovatieve materialen, technieken en technologieën te ontwikkelen, evenals om op maat gemaakte verlichtingsoplossingen te bieden.
Balloons large vloerlamp - Copper
€ 2.541,00

Levertijd 6 - 8 weken

Balloons large vloerlamp- Lemon yellow
€ 2.087,00

Levertijd 6 - 8 weken

Balloons medium vloerlamp - Copper
€ 1.648,00

Levertijd 6 - 8 weken

Balloons medium vloerlamp- Lemon yellow
€ 1.355,00

Levertijd 6 - 8 weken

Balloons small tafellamp - Brass
€ 1.297,00

Levertijd 6 - 8 weken

Balloons small tafellamp - Chrome
€ 1.332,00

Levertijd 6 - 8 weken

Balloons small tafellamp - Copper
€ 1.297,00

Levertijd 6 - 8 weken

Balloons small tafellamp- Lemon yellow
€ 1.008,00

Levertijd 6 - 8 weken

Knot Cilindro hanglamp glossy - Brass
€ 1.914,00

Levertijd 6 - 8 weken

Knot Cilindro hanglamp glossy - Copper
€ 1.914,00

Levertijd 6 - 8 weken