Mr Impossible - Glossy E5 White

€ 50,00

Op voorraad

Levertijd 1 - 3 werkdagen

Winkel
Kies een locatie.
Forget selection
{{ Math.round(store.extensions.neti_store_pickup_distance.distance * 100) / 100 }} {{ store.extensions.neti_store_pickup_distance.unit }}
{{ store.label }}
{{ store.street }} {{ store.streetNumber }}
{{ store.zipCode }} {{ store.city }}
Openingstijden:
Voorraad: 1
Productnummer: 50031 SALE 044
Productinformatie Mr Impossible - Glossy E5 White

De Mr impossible van Philippe Starck is een comfortabele armstoel in polycarbonaat. 

Dit product kan gebruikssporen bevatten. Kom het product bekijken in de winkel aan de Oudegracht voor aanschaf. Een product in de outlet is geen nieuw product en daarom kunnen wij hier geen garantie op geven.  

Bekijk hier de meest gestelde vragen over over bezorgen, retourneren, installeren en monteren van outlet producten.

Het merk Kartell

Het Italiaanse designmerk Kartell (opgericht in 1949) is inmiddels niet meer weg te denken in de wereld van design. Dit komt voornamelijk door enkele designstoelen van Kartell, die ware iconen zijn geworden: de Louis Ghost stoel, Masters stoel, Maui stoel en de Bubble Club fauteuil. 

Kartell heeft een unieke stijl. De herkenbare designs van gerenommeerde ontwerpers als Philippe Starck, Piero Lissoni, Patricia Urquiola en Ferruccio Laviani vrolijken ieder interieur op. Inmiddels bestaat de collectie uit designmeubels, -lampen en woonaccessoires om je hele interieur compleet te maken. 

Locatie: Oudegracht
Type sale: Sale
Materiaal: Polycarbonaat
Product kleur: Glossy E5 white
Designer: Eugeni Quitllet
Breedte (cm): 53.50
Hoogte (cm): 83.00
Diepte (cm): 55.00
Zit hoogte (cm): 46.00

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Kartell

Kartell
Het Italiaanse designmerk Kartell (opgericht in 1949) is inmiddels niet meer weg te denken in de wereld van design. Dit komt voornamelijk door enkele designstoelen van Kartell, die ware iconen zijn geworden: de Louis Ghost stoel, Masters stoel, Maui stoel en de Bubble Club fauteuil. Kartell heeft een unieke stijl. De herkenbare designs van gerenommeerde ontwerpers als Philippe Starck, Piero Lissoni, Patricia Urquiola en Ferruccio Laviani vrolijken ieder interieur op. Inmiddels bestaat de collectie uit designmeubels, -lampen en woonaccessoires om je hele interieur compleet te maken.