Mirror, mirror L

€ 124,00

Op voorraad

Levertijd 1 - 3 werkdagen

Andere varianten
Winkel
Kies een locatie.
Forget selection
{{ Math.round(store.extensions.neti_store_pickup_distance.distance * 100) / 100 }} {{ store.extensions.neti_store_pickup_distance.unit }}

{{ store.label }}

{{ store.street }} {{ store.streetNumber }}
{{ store.zipCode }} {{ store.city }}
Openingstijden:
Voorraad: 1
Productnummer: 50098OH11.01NL
Productinformatie Mirror, mirror L

Weg met je onzekerheid! Iedere dag horen dat je 'oh, zo mooi' bent. Dat zal nog eens goed zijn voor je zelfvertrouwen! Joop Steenkamer jr. bedacht voor het merk Goods een designspiegel voor iedereen die wel eens onzeker is over zijn uiterlijk. Elke keer als je in deze exclusieve design spiegel kijkt, wordt je ego gestreeld. De tekst is zo overdreven dat het ook echt hilarisch is! Elke dag vol zelfvertrouwen, met een enorme 'smile' op je gezicht naar je school of werk dus! Tekst "Oh, wat ben je mooi. Wat ben je charmant. Je ziet er oogverblindend uit. Fantastisch!" Die eerste regel op de spiegel is nog heel algemeen, maar... Daarna gaat de tekst op de spiegel in op de specifieke onderdelen van je gezicht… Bijvoorbeeld je oren: "En dan, nog iets verder naar buiten: je oren. Wat heb je prachtige oren. Lieve oortjes. Van die allemachtig, aantrekkelijke gevormde organische schelpen. Heel sympathieke oren, echt van die kleine, om-op-te-vreten schattige snoepjes van oren. Zeldzaam aantrekkelijke oren. En had ik het al gehad over die beeldige mond?"

Het merk Goods

Het merk Goods werd in 1995 opgericht, geïnspireerd door de oeroude gewoonte van de mens om elkaar cadeaus te geven. Inmiddels brengen ze een grote collectie interieuraccessoires en kleinmeubelen als Dutch Design label uit, wat ze samen met Nederlandse ontwerpers maken. Deze ontwerpers zijn zowel internationaal erkend als jong en startend talent. 

Goods is initiatiefnemer van de ontwikkeling van nieuwe producten of ze benaderen ontwerpers met een idee. Als het product en het ontwerp in de Goods collectie past, wordt er samen met de ontwerper gewerkt aan het productierijp maken van het ontwerp. Onze producten zijn inmiddels te vinden in internationale musea, zoals het Museum of Modern Art in New York en het Design Museum in IJsland. Ook wordt de collectie wereldwijd verkocht. Veel van de producten kunnen vertaald worden naar speciaal op maat gemaakte relatiegeschenken, in kleine of grote oplagen.

Materiaal: Glass
Product kleur: Transparant
Designer: Joop Steenkamer Jr.
Breedte (cm): 45.00
Hoogte (cm): 45.00

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Goods

Goods
Het merk Goods werd in 1995 opgericht, geïnspireerd door de oeroude gewoonte van de mens om elkaar cadeaus te geven. Inmiddels brengen ze een grote collectie interieuraccessoires en kleinmeubelen als Dutch Design label uit, wat ze samen met Nederlandse ontwerpers maken. Deze ontwerpers zijn zowel internationaal erkend als jong en startend talent. Goods is initiatiefnemer van de ontwikkeling van nieuwe producten of ze benaderen ontwerpers met een idee. Als het product en het ontwerp in de Goods collectie past, wordt er samen met de ontwerper gewerkt aan het productierijp maken van het ontwerp. Onze producten zijn inmiddels te vinden in internationale musea, zoals het Museum of Modern Art in New York en het Design Museum in IJsland. Ook wordt de collectie wereldwijd verkocht. Veel van de producten kunnen vertaald worden naar speciaal op maat gemaakte relatiegeschenken, in kleine of grote oplagen.