Miller High + Ottoman - Naturel seat/black frame

€ 3.718,00

Levertijd 4 - 6 weken

Andere varianten
Productnummer: 50389971523
Productinformatie Miller High + Ottoman - Naturel seat/black frame

Deze fijne Miller Lounge Chair + Ottoman in hoge variant is van Functionals. Deze fauteuil met voetensteun ziet er sierlijk esthetisch uit, maar zit ook nog heel lekker. De Miller Lounge Chair + Ottoman is gemaakt van weelderig leer dat alleen maar mooier vormt naarmate het ouder wordt. Het fijne zitcomfort van de Miller Lounge Chair komt door het laag hout onder de zitting, die zorgt voor een schokabsorptie. Het frame en de basis zijn gemaakt van 18 mm staal, wat zorgt voor een stevige vorming van de loungestoel. Lekker bij de open deur een boekje lezen in de Miller Lounge Chair zal zorgen voor de ultieme ontspanning! De Miller Lounge Chair wordt geleverd met een zwart frame, maar heeft de keuze uit een zwarte, donkerbruine, cognac, of natural kleurige zitting. Let op! Zadelleer is een natuurproduct en bevat perfecte imperfecties. Ook zal het leer op elke stoel net iets anders eruitzien.

Kom je er zelf niet helemaal uit? Ons team staat voor je klaar om je verder te helpen met je vragen. Neem contact met ons op of kom naar de winkel.

Het merk Functionals
Functionals biedt een collectie meubels en woonartikelen die exclusief voor ons zijn ontworpen door innovatieve ontwerpers. Elk heeft zijn of haar eigen perspectief, maar ze delen een gedurfde esthetiek, toewijding aan vakmanschap en aandacht voor detail. Ad en Simon van Esch, oprichters van Functionals, zijn de tweede generatie-eigenaren van Van Esch. De vader van Ad en Simon begon zijn carrière met het maken van fijn gesmede liturgische voorwerpen en maakte vervolgens de metalen fittingen voor schepen. Henk van Esch startte uiteindelijk met het merk Functionals.

Van Esch maakt kapstokken, lockers, banken, vitrines en meer. De producten zijn gemaakt om lang mee te gaan. De onderdelen worden gemaakt in kleine, maar gespecialiseerde fabrieken in Europa en veel onderdelen worden met de hand afgewerkt. De interesse in vakmanschap en aandacht voor detail is vanzelfsprekend bij Functionals.
Materiaal: Gepoedercoat staal en leer
Product kleur: Natural seat, Black frame
Designer: Serener
Breedte (cm): 72.00
Hoogte (cm): 105.00
Diepte (cm): 71.00
Zit hoogte (cm): 36.00

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Functionals

Functionals
Functionals biedt een collectie meubels en woonartikelen die exclusief voor ons zijn ontworpen door innovatieve ontwerpers. Elk heeft zijn of haar eigen perspectief, maar ze delen een gedurfde esthetiek, toewijding aan vakmanschap en aandacht voor detail. Ad en Simon van Esch, oprichters van Functionals, zijn de tweede generatie-eigenaren van Van Esch. De vader van Ad en Simon begon zijn carrière met het maken van fijn gesmede liturgische voorwerpen en maakte vervolgens de metalen fittingen voor schepen. Henk van Esch startte uiteindelijk met het merk Functionals.Van Esch maakt kapstokken, lockers, banken, vitrines en meer. De producten zijn gemaakt om lang mee te gaan. De onderdelen worden gemaakt in kleine, maar gespecialiseerde fabrieken in Europa en veel onderdelen worden met de hand afgewerkt. De interesse in vakmanschap en aandacht voor detail is vanzelfsprekend bij Functionals.
Bonsai 5 Candleholder
€ 268,00

Levertijd 4 - 6 weken