MDF Italia

Strakke minimalistische meubelen
Het van oorsprong Italiaanse designlabel MDF Italia bevindt zich in Milaan en produceert strakke, minimalistische designmeubelen. In 1992 richtte ontwerper Bruna Fattorini MDF Italia op. MDF Italia heeft een leidende rol binnen haar 43 exportlanden. De filosofie die vanaf het begin wordt aangehouden is: producten creëren van een ogenschijnlijke eenvoud, technisch vernuftig en vernieuwend. Fattorini vond de dynamische balans tussen het weglaten en toevoegen. Sinds de oprichting in 1992 zijn ze al diverse keren bekroond voor hun innovatieve designmeubelen.

Klassieker MDF Italia Random
Het materiaal- en kleurgebruik van MDF Italia is veelal aluminium, gecombineerd met wit en af en toe een accentkleur. Een klassieker binnen de collectie is o.a. MDF Italia Random. Neem bijvoorbeeld de speelse, grappige Random boekenkast die iedere ruimte een ‘boost’ geeft. Geschikt voor boeken, tijdschriften en leuke, kleine accessoires. 

De gehele Random serie is erg goed met elkaar te combineren! Als je deze Random serie met elkaar wilt combineren en naast elkaar wilt plaatsen, dan kun je een los 'shim element' bestellen. Dit element kun je achter de kast schuiven, waardoor de kast 10 cm dieper wordt en op dezelfde diepte als de Box en de Cabinet komt!

MDF Italia bestel je bij Combo Design!
Zoek jij een specifiek product van MDF Italia maar is dit product niet te vinden op onze website? Combo Design is officieel dealer van MDF Italia en kan alle design tafels, boekenkasten, wandkasten, etc. van dit Italiaanse design merk voor jou bestellen. Heb je hulp nodig bij het kiezen? Wat past er nu het beste bij jou in huis? Onze interieuradviseurs/ ontwerpers staan altijd voor je klaar! Stuur ons een mailtje of neem telefonisch contact met ons op via: 030 – 233 38 78.  

Sorteer op:
Aantal weergegeven: