Luxembourg aluminium 3/4 seater bench

Vanaf € 545,00

Op voorraad

Levertijd 1 - 3 werkdagen

Kleuren
Winkel
Kies een locatie.
Forget selection
{{ Math.round(store.extensions.neti_store_pickup_distance.distance * 100) / 100 }} {{ store.extensions.neti_store_pickup_distance.unit }}
{{ store.label }}
{{ store.street }} {{ store.streetNumber }}
{{ store.zipCode }} {{ store.city }}
Openingstijden:
Voorraad: 1
Productnummer: 500754110-A5
Productinformatie Luxembourg aluminium 3/4 seater bench

De Luxembourg aluminium 3/4 seater bench maakt plaats voor gasten om aan te schuiven. Deze metalen tuinbank biedt plaats aan drie of vier personen op de comfortabele zitting met gebogen leuning. Hij staat overal goed of het nu tussen het groen of tegen een muur is. Hij is licht en wordt geleverd met geluiddempende pads om lawaai tot een minimum te beperken.

Als het gaat om kleur kun je veel kanten op met de Luxembourg serie van Fermob. Zoek je een neutrale kleur of mag de kleur er bij jou wel inzitten? Omdat deze Luxembourg serie van Fermob vele mogelijkheden kent, is het niet mogelijk om deze in alle mogelijke combinaties te tonen. Wil jij dit product van Fermob bestellen, maar zie je hier niet de variant die jij voor ogen hebt? Wij zijn officieel dealer van Fermob, en kunnen daarom het product in alle mogelijke varianten voor jou bestellen. Vraag dan een offerte aan via de ‘offerte aanvragen’ knop. Wij sturen je dan de juiste prijs voor het door jouw samengestelde product toe. Kom je er zelf niet helemaal uit welk tuinmeubel past bij jou of heb je andere vragen over dit model? Onze adviseurs helpen je graag met het kiezen van het juiste ontwerp, materiaal of kleur. Stuur een mail naar online@combodesign.nl of kom naar de winkel en voor advies.

Het merk Fermob

Het Franse designmerk Fermob is al 25 jaar marktleider als het gaat om meubels voor je tuin en/of terras. Bij Fermob weten ze als geen ander hoe je geniet van het heerlijke buitenleven. Ze spelen hierop in door de mooiste en functioneelste tuinmeubels te ontwerpen. Fermob produceert niet alleen tuinmeubelen, maar ontwerpt ze ook zelf. Inmiddels bestaat de collectie uit stijlvolle meubels, verlichting en accessoires voor buiten. 

Door de speciale antiroestbehandeling gaan de Fermob producten jarenlang mee. Hiermee zijn de buitenmeubels bestand tegen natte, vochtige en zoute omgevingen. Zo is er een prachtige, kleurrijke collectie ontstaan die niet alleen weerbestendig is, maar ook licht van gewicht. 

Materiaal: Buisvormig aluminium frame met een gebogen aluminium latten zitting.
Product kleur: In meerdere kleuren beschikbaar, staat jouw kleur er niet bij vraag dan een offerte op
Designer: Frederic Sofia
Breedte (cm): 145.00
Hoogte (cm): 48.80
Diepte (cm): 42.50
Stapelbaar: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Fermob

Fermob
Het Franse designmerk Fermob is al 25 jaar marktleider als het gaat om meubels voor je tuin en/of terras. Bij Fermob weten ze als geen ander hoe je geniet van het heerlijke buitenleven. Ze spelen hierop in door de mooiste en functioneelste tuinmeubels te ontwerpen. Fermob produceert niet alleen tuinmeubelen, maar ontwerpt ze ook zelf. Inmiddels bestaat de collectie uit stijlvolle meubels, verlichting en accessoires voor buiten. Door de speciale antiroestbehandeling gaan de Fermob producten jarenlang mee. Hiermee zijn de buitenmeubels bestand tegen natte, vochtige en zoute omgevingen. Zo is er een prachtige, kleurrijke collectie ontstaan die niet alleen weerbestendig is, maar ook licht van gewicht.