Lloyd Bench 170x32x46cm - Tuscan

€ 1.007,00

Levertijd 4 - 6 weken

Productnummer: 50389961548
Productinformatie Lloyd Bench 170x32x46cm - Tuscan

Maak kennis met de Lloyd Bench, robuust en toch flexibel, dit is het lage neefje van onze Lloyd Table. De stalen zitting van de Lloyd Bench maakt de bank uitzonderlijk stabiel. Het metaal buigt mee om oneffen oppervlakken op te vangen – alle poten van de bank raken altijd de vloer. Bovendien houden de kunststof doppen op de poten de vloer vrij van krassen. Dit bankje is net als de tafels beschikbaar in verschillende kleuren.

Kom je er zelf niet helemaal uit? Ons team interieurstylisten staat voor je klaar om je verder te helpen met je vragen. Neem contact met ons op of kom naar de winkel.

Het merk Functionals
Functionals biedt een collectie meubels en woonartikelen die exclusief voor ons zijn ontworpen door innovatieve ontwerpers. Elk heeft zijn of haar eigen perspectief, maar ze delen een gedurfde esthetiek, toewijding aan vakmanschap en aandacht voor detail. Ad en Simon van Esch, oprichters van Functionals, zijn de tweede generatie-eigenaren van Van Esch. De vader van Ad en Simon begon zijn carrière met het maken van fijn gesmede liturgische voorwerpen en maakte vervolgens de metalen fittingen voor schepen. Henk van Esch startte uiteindelijk met het merk Functionals.

Van Esch maakt kapstokken, lockers, banken, vitrines en meer. De producten zijn gemaakt om lang mee te gaan. De onderdelen worden gemaakt in kleine, maar gespecialiseerde fabrieken in Europa en veel onderdelen worden met de hand afgewerkt. De interesse in vakmanschap en aandacht voor detail is vanzelfsprekend bij Functionals.
Materiaal: Gepoedercoat staal
Product kleur: tuscan
Designer: Serener
Breedte (cm): 170.00
Hoogte (cm): 46.00
Diepte (cm): 32.00
Zit hoogte (cm): 46.00
In meerdere zithoogte te bestellen: Nee
Aantal zitplaatsen: 2-zits bank
Stapelbaar: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Functionals

Functionals
Functionals biedt een collectie meubels en woonartikelen die exclusief voor ons zijn ontworpen door innovatieve ontwerpers. Elk heeft zijn of haar eigen perspectief, maar ze delen een gedurfde esthetiek, toewijding aan vakmanschap en aandacht voor detail. Ad en Simon van Esch, oprichters van Functionals, zijn de tweede generatie-eigenaren van Van Esch. De vader van Ad en Simon begon zijn carrière met het maken van fijn gesmede liturgische voorwerpen en maakte vervolgens de metalen fittingen voor schepen. Henk van Esch startte uiteindelijk met het merk Functionals.Van Esch maakt kapstokken, lockers, banken, vitrines en meer. De producten zijn gemaakt om lang mee te gaan. De onderdelen worden gemaakt in kleine, maar gespecialiseerde fabrieken in Europa en veel onderdelen worden met de hand afgewerkt. De interesse in vakmanschap en aandacht voor detail is vanzelfsprekend bij Functionals.
Bonsai 5 Candleholder
€ 268,00

Levertijd 4 - 6 weken