Lizz - White/ White

€ 50,00

Niet langer beschikbaar

Productnummer: 50031 SALE 040
Productinformatie Lizz - White/ White

De Lizz is ontworpen door Piero Lissoni en Carlo Tamborini, de stoel is een modern vormgegeven en lichtgewicht stoel.

Dit product kan gebruikssporen bevatten. Kom het product bekijken in de winkel aan de Oudegracht voor aanschaf. Een product in de outlet is geen nieuw product en daarom kunnen wij hier geen garantie op geven.  

Meer weten over bezorgen, retourneren, installeren en monteren van outlet producten? Bekijk hier de meest gestelde vragen over outlet producten.

Het merk Kartell

Het Italiaanse designmerk Kartell (opgericht in 1949) is inmiddels niet meer weg te denken in de wereld van design. Dit komt voornamelijk door enkele designstoelen van Kartell, die ware iconen zijn geworden: de Louis Ghost stoel, Masters stoel, Maui stoel en de Bubble Club fauteuil. 

Kartell heeft een unieke stijl. De herkenbare designs van gerenommeerde ontwerpers als Philippe Starck, Piero Lissoni, Patricia Urquiola en Ferruccio Laviani vrolijken ieder interieur op. Inmiddels bestaat de collectie uit designmeubels, -lampen en woonaccessoires om je hele interieur compleet te maken. 

Locatie: Oudegracht
Type sale: Sale
Materiaal: Polypropyleen
Product kleur: White
Designer: Piero Lissoni
Breedte (cm): 50.00
Hoogte (cm): 74.50
Diepte (cm): 52.00
Zit hoogte (cm): 44.00
Stapelbaar: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Kartell

Kartell
Het Italiaanse designmerk Kartell (opgericht in 1949) is inmiddels niet meer weg te denken in de wereld van design. Dit komt voornamelijk door enkele designstoelen van Kartell, die ware iconen zijn geworden: de Louis Ghost stoel, Masters stoel, Maui stoel en de Bubble Club fauteuil. Kartell heeft een unieke stijl. De herkenbare designs van gerenommeerde ontwerpers als Philippe Starck, Piero Lissoni, Patricia Urquiola en Ferruccio Laviani vrolijken ieder interieur op. Inmiddels bestaat de collectie uit designmeubels, -lampen en woonaccessoires om je hele interieur compleet te maken. 
Lizz - Orange/ Orange
€ 50,00

Niet langer beschikbaar