Little Moon (set 2) - Moss 4 MG/ White matt

€ 850,00

Op voorraad

Levertijd 1 - 3 werkdagen

Winkel
Kies een locatie.
Forget selection
{{ Math.round(store.extensions.neti_store_pickup_distance.distance * 100) / 100 }} {{ store.extensions.neti_store_pickup_distance.unit }}

{{ store.label }}

{{ store.street }} {{ store.streetNumber }}
{{ store.zipCode }} {{ store.city }}
Openingstijden:
Voorraad: 1
Productnummer: 50031 SALE 056
Productinformatie Little Moon (set 2) - Moss 4 MG/ White matt

Eetkamerstoel Little Moon van Tonon is een ontwerp van designer Mac Stopa. Moon kenmerkt zich door zijn organische vorm. De eetkamerstoel heeft halfronde vormen die men doet denken aan de fasen van de maan. Dit product is alleen verkrijgbaar als set van 2.

Dit product kan gebruikssporen bevatten. Kom het product bekijken in de winkel aan de 
Sint-Jacobsstraat voor aanschaf. Een product in de outlet is geen nieuw product en daarom kunnen wij hier geen garantie op geven.

Meer weten over bezorgen, retourneren, installeren en monteren van outlet producten? Bekijk hier de meest gestelde vragen over outlet producten.


Het merk TONON

TONON is een Italiaans merk dat inspeelt op de behoefte aan hedendaags wonen, kosmopolitisch, veelzijdig en eclectisch. Hun missie is om stoelen en meubelaccessoires te garanderen die een pluspunt kunnen zijn voor hedendaags leven op internationaal niveau, terwijl de link met het gebied behouden blijft door een 100% Made in Italy productie.

Door samen te werken met internationale ontwerpers zorgen ze voor meubels, die na verkoop van tijd iconisch worden. Met hun vakmanschap zorgen ze voor de mooiste collecties stoelen en tafels die prachtig in je interieur staan. Mis je een product van TONON binnen onze collectie? Neem dan contact op en wij bestellen het voor jou!

Locatie: Oudegracht
Type sale: Sale
Materiaal: Gepoedercoat staal, stof
Product kleur: Moss 4 MG
Designer: Mac Stopa
Breedte (cm): 54.00
Hoogte (cm): 75.70
Diepte (cm): 49.70
Zit hoogte (cm): 44.00

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van TONON

TONON
TONON is een Italiaans merk dat inspeelt op de behoefte aan hedendaags wonen, kosmopolitisch, veelzijdig en eclectisch. Hun missie is om stoelen en meubelaccessoires te garanderen die een pluspunt kunnen zijn voor hedendaags leven op internationaal niveau, terwijl de link met het gebied behouden blijft door een 100% Made in Italy productie. Door samen te werken met internationale ontwerpers zorgen ze voor meubels, die na verkoop van tijd iconisch worden. Met hun vakmanschap zorgen ze voor de mooiste collecties stoelen en tafels die prachtig in je interieur staan. Mis je een product van TONON binnen onze collectie? Neem dan contact op en wij bestellen het voor jou!