Liliom salontafel XL

€ 939,00

Op voorraad

Levertijd 1 - 3 werkdagen

Winkel
Kies een locatie.
Forget selection
{{ Math.round(store.extensions.neti_store_pickup_distance.distance * 100) / 100 }} {{ store.extensions.neti_store_pickup_distance.unit }}
{{ store.label }}
{{ store.street }} {{ store.streetNumber }}
{{ store.zipCode }} {{ store.city }}
Openingstijden:
Voorraad: 1
Productnummer: 50031 SALE 076
Productinformatie Liliom salontafel XL

Met de Liliom salontafel XL van het merk Leolux haal je natuurlijke en rustgevende accenten in huis. De tafel heeft een licht groen onderstel met een licht eiken blad.

Dit product kan gebruikssporen bevatten. Kom het product bekijken in de winkel aan de Sint-Jacobsstraat voor aanschaf. Een product in de outlet is geen nieuw product en daarom kunnen wij hier geen garantie op geven.

Meer weten over bezorgen, retourneren, installeren en monteren van outlet producten? Bekijk hier de meest gestelde vragen over outlet producten.



Het merk Leolux

Al ruim 75 jaar staat Leolux bekend als een innovatief bedrijf met kalme groei en een duidelijk doel. Aangenaam zitten is meer dan alleen het beste comfort. Daarom werken de Leolux specialisten elke dag hard aan een duurzame collectie, waarmee je jouw interieur naar een hoog comfortniveau kunt brengen. 

Leolux heeft een ruim assortiment aan zitmeubelen, verkrijgbaar in diverse formaten en bekledingen. Elk meubel van Leolux is uniek en wordt speciaal voor de klant op bestelling vervaardigd in de Nederlandse fabriek. Naast zitmeubelen heeft Leolux sinds enkele jaren ook een mooi aanbod aan salontafels, eettafels, verlichting en vloerkleden. Kortom, je kunt eenvoudig een geheel interieur samenstellen met de Leolux collectie. 

Locatie: Sint Jacobsstraat
Type sale: Sale
Designer: Norbert Beck
Lengte (cm): 133.00
Breedte (cm): 86.00
Hoogte (cm): 35.00
Vorm: Asymmetrisch

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Leolux

Leolux
Al ruim 75 jaar staat Leolux bekend als een innovatief bedrijf met kalme groei en een duidelijk doel. Aangenaam zitten is meer dan alleen het beste comfort. Daarom werken de Leolux specialisten elke dag hard aan een duurzame collectie, waarmee je jouw interieur naar een hoog comfortniveau kunt brengen. Leolux heeft een ruim assortiment aan zitmeubelen, verkrijgbaar in diverse formaten en bekledingen. Elk meubel van Leolux is uniek en wordt speciaal voor de klant op bestelling vervaardigd in de Nederlandse fabriek. Naast zitmeubelen heeft Leolux sinds enkele jaren ook een mooi aanbod aan salontafels, eettafels, verlichting en vloerkleden. Kortom, je kunt eenvoudig een geheel interieur samenstellen met de Leolux collectie.