Lightline L-H tafellamp - Bottum dark smoke grey glossy

€ 1.423,00

Levertijd 6 - 8 weken

Glaskleur
Kabelkleur
Andere varianten
Productnummer: 50188PC983-CGGB813-G-CGC544-2-CECL1918
Productinformatie Lightline L-H tafellamp - Bottum dark smoke grey glossy
De Lightline-collectie is in al haar onderdelen een viering van glas als artistiek medium. Het ontwerp van een lichtlijn is geworteld in de variërende eigenschappen van het materiaal en zijn vormen. Het ontwerp maakt gebruik van het effect van licht dat gelijkmatig wordt verspreid over een gezandstraald oppervlak dat in profiel de indruk wekt van een lichtgevende lijn. De LED-lichtbron is ingebed in de basis onder een metalen en triplex-opaal glazen omhulsel. Het bovenste, met de hand gezandstraalde oppervlak is behandeld met een speciale nano-coating om de ophoping van stof en vlekken te voorkomen. De collectie bestaat uit vier tafellampen die een licht werpen met een intiem karakter.

Lightline L-H tafellamp - bottum transparant glass glossy heeft standaard glossy - sandblasted (top part) (CGSU806) afwerking. De kleur en de afwerking van het onderste glasgedeelte is dark smoke grey - transparent glass (CGGB813) met een glossy surface (CGSUB890) afwerking.

Aanbevolen lichtbron: 230V, GU10, 5W, 2700K, 336lm, RA90, 100°, DIM (CEB825)

Kom je er zelf niet helemaal uit welke ontwerp in jouw interieur past of heb je vragen andere vragen over dit model? Onze adviseurs helpen je graag met het kiezen van het juiste ontwerp, materiaal of de juiste kleur passend in jouw interieur. Stuur een mail naar online@combodesign.nl of kom naar de winkel en vertel ons jouw wensen.

Offerte aanvragen
Wil jij dit product van Brokis bestellen, maar zie je hier niet de variant die jij voor ogen hebt? Vraag dan een offerte aan via de ‘offerte aanvragen’ knop. Wij sturen jou dan de juiste prijs voor de door jouw samengestelde product toe.
Het merk Brokis

Het Tsjechische premium verlichtingsmerk Brokis staat voor de synthese van exquise design, superieure kwaliteit en het opmerkelijke vakmanschap van Boheemse glaskunstenaars. De originele Brokis verlichtingscollecties, ontworpen door gerenommeerde Tsjechische en buitenlandse ontwerpers, hebben gestaag internationale faam en erkenning verworven. 

Het bedrijf combineert handgeblazen glas met andere verfijnde materialen, zoals hout en handmatig geperst metaal, in gedurfde verlichtingsposities, die de grenzen van het hedendaagse design verleggen. Het Brokis portfolio omvat moderne functionele verlichtingsarmaturen, decoratieve objecten en unieke verlichtingsoplossingen voor architecten en interieurontwerpers. Met eigen hoge productiefaciliteiten, geworteld in meer dan tweehonderd jaar geschiedenis, heeft Brokis de vrijheid om te experimenteren en innovatieve materialen, technieken en technologieën te ontwikkelen, evenals om op maat gemaakte verlichtingsoplossingen te bieden.

Designer: Lucie Koldova
Diameter (cm): 36.00
Hoogte (cm): 60.00
IP-waarde: IP20
Lichtbron: Fitting GU10. Exclusief lichtbron. Aanbevolen lichtbron 230V, 5W, 2700K, 336lm
Materiaal: Glas
Portable: Nee
Product kleur: Het glas is in diverse kleuren te bestellen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Brokis

Brokis
Het Tsjechische premium verlichtingsmerk Brokis staat voor de synthese van exquise design, superieure kwaliteit en het opmerkelijke vakmanschap van Boheemse glaskunstenaars. De originele Brokis verlichtingscollecties, ontworpen door gerenommeerde Tsjechische en buitenlandse ontwerpers, hebben gestaag internationale faam en erkenning verworven. Het bedrijf combineert handgeblazen glas met andere verfijnde materialen, zoals hout en handmatig geperst metaal, in gedurfde verlichtingsposities, die de grenzen van het hedendaagse design verleggen. Het Brokis portfolio omvat moderne functionele verlichtingsarmaturen, decoratieve objecten en unieke verlichtingsoplossingen voor architecten en interieurontwerpers. Met eigen hoge productiefaciliteiten, geworteld in meer dan tweehonderd jaar geschiedenis, heeft Brokis de vrijheid om te experimenteren en innovatieve materialen, technieken en technologieën te ontwikkelen, evenals om op maat gemaakte verlichtingsoplossingen te bieden.
Balloons large vloerlamp - Copper
€ 2.541,00

Levertijd 6 - 8 weken

Balloons large vloerlamp- Lemon yellow
€ 2.087,00

Levertijd 6 - 8 weken

Balloons medium vloerlamp - Copper
€ 1.648,00

Levertijd 6 - 8 weken

Balloons medium vloerlamp- Lemon yellow
€ 1.355,00

Levertijd 6 - 8 weken

Balloons small tafellamp - Brass
€ 1.297,00

Levertijd 6 - 8 weken

Balloons small tafellamp - Chrome
€ 1.332,00

Levertijd 6 - 8 weken

Balloons small tafellamp - Copper
€ 1.297,00

Levertijd 6 - 8 weken

Balloons small tafellamp- Lemon yellow
€ 1.008,00

Levertijd 6 - 8 weken

Knot Cilindro hanglamp glossy - Brass
€ 1.914,00

Levertijd 6 - 8 weken

Knot Cilindro hanglamp glossy - Copper
€ 1.914,00

Levertijd 6 - 8 weken