Less Brother spiegel / rechthoek 62

€ 516,00

Levertijd 4 - 6 weken

Productnummer: 50350 LBM62
Productinformatie Less Brother spiegel / rechthoek 62

Deze rechthoekige Less Brothers spiegel van het merk Miniforms is ontworpen door de Italiaanse Paolo Capello. Miniforms is een merk dat houdt van experimenteren en elegante, maar onverwachte meubels creëren. De Bigger Brothers spiegels behoren tot de Les Brothers spiegel familie van Miniforms en zijn de kleinste uit de series. Met deze kleine spiegel kan je gemakkelijk je huis decoreren en kleine ruimtes opvrolijken. Door het kleine stukje beukenhout boven op de spiegel wordt deze beleving nog unieker!

Kom je er zelf niet helemaal uit, of heb je vragen over de Les Brothers spiegel / rechthoek 62 van Miniforms? Ons team interieurstylisten staat voor je klaar om je verder te helpen met jouw vragen. Neem contact met ons op of kom naar de winkel. Wil je dit product van Miniforms bestellen, maar zie je hier niet de variant die jij voor ogen hebt? Wij zijn officieel dealer van Miniforms, en kunnen daarom het product in alle mogelijke varianten voor jou bestellen. Vraag een offerte aan via de ‘offerte aanvragen’ knop en ontvang van ons een voorstel.

Het merk Miniforms

Miniforms is een echt familie bedrijf uit Italië. De verhalen beginnen bij Luigi Bardini. In de jaren 60 begon Bardini met het verkopen van nietjes aan de lokale industrie, maar na 2 jaar als vertegenwoordiger voor nietjes koos hij voor de overstap naar houten meubelen. Tegen de tijd dat de nieuwe eeuw begon, introduceerde Luigi Miniforms. 

Sinds 2009 hebben de zonen van Luigi het bedrijf overgenomen en is er voor Miniforms een hoop veranderd. Jonge ontwerpers werden uitgekozen, waardoor er interessante en kleurrijke ontwerpen naar voren kwamen. Bij Combo Design kun je Miniform vooral kennen van de Bigger Brother spiegels, maar je kunt alle producten van Miniforms bestellen bij ons.

Materiaal: Beuken hout
Product kleur: Houtkleurig
Designer: Paolo Capello
Breedte (cm): 42.00
Hoogte (cm): 62.00
Vorm: Rechthoekig

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Miniforms

Miniforms
Miniforms is een echt familie bedrijf uit Italië. De verhalen beginnen bij Luigi Bardini. In de jaren 60 begon Bardini met het verkopen van nietjes aan de lokale industrie, maar na 2 jaar als vertegenwoordiger voor nietjes koos hij voor de overstap naar houten meubelen. Tegen de tijd dat de nieuwe eeuw begon, introduceerde Luigi Miniforms. Sinds 2009 hebben de zonen van Luigi het bedrijf overgenomen en is er voor Miniforms een hoop veranderd. Jonge ontwerpers werden uitgekozen, waardoor er interessante en kleurrijke ontwerpen naar voren kwamen. Bij Combo Design kun je Miniform vooral kennen van de Bigger Brother spiegels, maar je kunt alle producten van Miniforms bestellen bij ons.
Bigger Brother spiegel / rond 150
€ 1.026,00

Levertijd 4 - 6 weken

Less Brother spiegel / rechthoek 132
€ 665,00

Levertijd 4 - 6 weken

Less Brother spiegel / rond 65
€ 547,00

Levertijd 4 - 6 weken

Middle Brother spiegel / rond 90
€ 607,00

Levertijd 4 - 6 weken