Leolux

Kwaliteit, duurzaamheid, innovatie en een hoogwaardig zitcomfort
Leolux Meubelfabriek, opgericht in 1934, is al jaren bekend om de unieke design zitbanken, design fauteuils, design eetkamertafels, design eetkamerstoelen, design salontafels en poefs en design accessoires. Leolux, van oorsprong een familiebedrijf uit Venlo, streeft naar kwaliteit, duurzaamheid, innovatie en een hoogwaardig zitcomfort.
 

Topontwerpers en design awards
Leolux werkt met topontwerpers zoals Gerard Vollenbrock, Hugo de Ruiter, Christian Werner en Natalie Buijs die elk model een eigen design geven waarbij het zitcomfort en de kwaliteit centraal staat. Met de unieke ontwerpen won Leolux al diverse awards, waaronder Reddot Design award, Good Industrial Design award, Interior Innovation Award en de Good Design Award.


Leolux en Combo Design
Design banken Oscar, Adartne, Julita, Faya Lobi en de Ponton verkopen wij in onze winkel regelmatig. Dit zijn voor ons de beste modellen. Qua eetkamerstoelen doet de ranke Spring eetkamerstoel het erg goed, evenals de Talos en de Freyr eetkamerstoel. Eetkamertafel Kalia staat er in onze winkel vrolijk bij met zijn petrolblauwe onderstel en is dan ook een veel besproken model in onze winkel. De bekende, unieke design fauteuil Pallone – inmiddels een ware designklassieker - is een bestseller in de Combo Design collectie. Deze 'zitbal' is ontworpen in 1989 en is hét icoon van Leolux. Pallone heeft zijn eigen persoonlijkheid, waardoor het een echte blikvanger is in een eigenzinnig interieur. 

 

Leolux bestel je bij Combo Design!
Zoek jij een specifiek product van Leolux, maar is dit product niet te vinden op onze website? Combo Design is officieel dealer van Leolux en kan alle design banken, design eetkamerstoelen, design fauteuils, design eetkamertafels, onderdelen en accessoires van dit Nederlandse design merk voor jou bestellen. Heb je hulp nodig bij het kiezen? Wat past er nu het beste bij jouw woning of kantoor? Onze interieuradviseurs / ontwerpers staan altijd voor je klaar! Stuur ons een mailtje of neem telefonisch contact met ons op.

Sorteer op:
Aantal weergegeven: