Label

Label is stoer, eerlijk en echt!
Label is opgericht in 1991 door designer Gerard van den Berg en is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige gestoffeerde zitmeubelen. Samen met zijn broer Ton heeft Gerard jarenlang leidinggegeven aan hun bedrijf. Beide groeiden op als zonen van een meubelfabrikant. Daar hebben ze beide het ambacht leren uitoefenen. Sinds 2012 hebben hun kinderen Jasper (zoon van Gerard) en Marieke (dochter van Ton) het stokje overgenomen en geven zij de dagelijkse leiding aan het bedrijf.

No-nonsense meubelen
Label staat voor Dutch Design pur sang: no-nonsense meubelen met een eigen identiteit en karakter. Meubelen die vooral lekker zitten en met liefde voor het vak zijn ontworpen. Elk Label model heeft zijn eigen identiteit. Dit ontstaat door het gebruik van eerlijke materialen, duidelijke vormgeving en een heel hoogwaardig zitcomfort. Kijk bijvoorbeeld naar de Hidde en de Gigi van Label: dit zijn in onze winkel de echte hardlopers van het merk Label!

Label bestel je bij Combo Design!
Zoek jij een specifiek product van Label, maar is dit product niet te vinden op onze website? Combo Design is officieel dealer van Label en kan alle producten voor jou bestellen! Heb je hulp nodig bij het kiezen? Onze interieuradviseurs/ontwerpers staan altijd voor je klaar! Stuur ons een mailtje of neem telefonisch contact met ons op.

Sorteer op:
Aantal weergegeven: