Klaar salontafel - Nougat

€ 1.395,00

Levertijd 8 - 12 weken

Andere varianten
Productnummer: 50020 E01-001N
Productinformatie Klaar salontafel - Nougat

De klaar salontafel is dé eyecatchers van de eyecatchers. Deze tafel is een samenwerking tussen Leolux, ontwerpers Studio Truly Truly en het Nationaal Glasmuseum. Elk exemplaar is buitengewoon speciaal. Al meer dan acht decennia kiest Leolux voor de weg van evolutie en innovatie. Dit merk, opgericht in 1934, groeit in de jaren uit tot een internationale speler, die een herkenbaar eigen handschrift combineert met kwaliteit en comfort. Omdat de Klaar salontafels handgemaakt zijn en mondgeblazen is, is geen enkele hetzelfde en horen bepaalde afwijkingen en onregelmatigheden bij het design van de tafel. De kleurenschema’s staan vast, maar het verloop van de kleuren is voor elke tafel uniek. Studio Truly Truly bepaalde drie kleurschema’s voor Klaar en daar zijn drie verschillende designs uitgekomen, allemaal op hun eigen manier uniek zijn. De tafels zijn beschikbaar in verschillende kleurcombinaties: Lapis, Nougat en Mottle. In Mottle zitten blauw- en oranje tinten verwerkt en is echt bedoelt als blikvanger. dit kleuren palet voelt als een echt kunstwerk aan. Bij de Klaar salontafel worden standaard doorzichtige pootdoppen meegeleverd. De maximale belasting van Klaar is 10 kg en de tafel is niet als zitplaats te gebruiken. Ook is deze glastafel niet te verschuiven, als u Klaar op een ander plekje wilt neerzetten raden we u aan om de tafel op te tillen.

Kom je er zelf niet helemaal uit, of heb je vragen over de Klaar salontafel / Nougat? Ons team interieurstylisten staat voor je klaar om je verder te helpen met jouw vragen. Neem contact met ons op of kom naar de winkel. Wil je dit product van Leolux bestellen, maar zie je hier niet de variant die jij voor ogen hebt? Wij zijn officieel dealer van Leolux, en kunnen daarom het product in alle mogelijke varianten voor jou bestellen. Vraag een offerte aan via de ‘offerte aanvragen’ knop en ontvang van ons een voorstel.

Het merk Leolux

Al ruim 75 jaar staat Leolux bekend als een innovatief bedrijf met kalme groei en een duidelijk doel. Aangenaam zitten is meer dan alleen het beste comfort. Daarom werken de Leolux specialisten elke dag hard aan een duurzame collectie, waarmee je jouw interieur naar een hoog comfortniveau kunt brengen. 

Leolux heeft een ruim assortiment aan zitmeubelen, verkrijgbaar in diverse formaten en bekledingen. Elk meubel van Leolux is uniek en wordt speciaal voor de klant op bestelling vervaardigd in de Nederlandse fabriek. Naast zitmeubelen heeft Leolux sinds enkele jaren ook een mooi aanbod aan salontafels, eettafels, verlichting en vloerkleden. Kortom, je kunt eenvoudig een geheel interieur samenstellen met de Leolux collectie. 

Materiaal: Mond geblazen glaswerk
Product kleur: Nougat; wit, amandel, roomkleurig
Designer: Studio Truly Truly
Hoogte (cm): 38.00
Diameter (cm): 32.00
Vorm: Rond

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Leolux

Leolux
Al ruim 75 jaar staat Leolux bekend als een innovatief bedrijf met kalme groei en een duidelijk doel. Aangenaam zitten is meer dan alleen het beste comfort. Daarom werken de Leolux specialisten elke dag hard aan een duurzame collectie, waarmee je jouw interieur naar een hoog comfortniveau kunt brengen. Leolux heeft een ruim assortiment aan zitmeubelen, verkrijgbaar in diverse formaten en bekledingen. Elk meubel van Leolux is uniek en wordt speciaal voor de klant op bestelling vervaardigd in de Nederlandse fabriek. Naast zitmeubelen heeft Leolux sinds enkele jaren ook een mooi aanbod aan salontafels, eettafels, verlichting en vloerkleden. Kortom, je kunt eenvoudig een geheel interieur samenstellen met de Leolux collectie. 
Amulet poef - I 48
€ 625,00

Levertijd 8 - 12 weken

Amulet poef - I 80
€ 860,00

Levertijd 8 - 12 weken

Amulet poef - II 48
€ 625,00

Levertijd 8 - 12 weken

Amulet poef - II 80
€ 820,00

Levertijd 8 - 12 weken

Caruzzo Basic fauteuil / Voet Pure
€ 2.795,00

Levertijd 8 - 12 weken

Caruzzo Fine poef / Voet Pure
€ 950,00

Levertijd 8 - 12 weken

Caruzzo Forte poef / Voet Pure
€ 950,00

Levertijd 8 - 12 weken

Caruzzo Plus fauteuil / Voet Pure
€ 3.275,00

Levertijd 8 - 12 weken

Klaar salontafel - Lapis
€ 1.395,00

Levertijd 8 - 12 weken

Klaar salontafel - Mottle
€ 1.395,00

Levertijd 8 - 12 weken

Liliom bijzettafel
€ 425,00

Levertijd 8 - 12 weken

Liliom salontafel - 3 hoek
€ 675,00

Levertijd 8 - 12 weken

Liliom salontafel - 4 hoek
€ 675,00

Levertijd 8 - 12 weken

Liliom salontafel - XL
€ 975,00

Levertijd 8 - 12 weken

Pallone fauteuil - Ma
€ 1.750,00

Levertijd 8 - 12 weken