Kiko plus K14 eetkamerstoel - 4-poot, zonder arm

Vanaf € 445,00

Levertijd 8 - 12 weken

Productnummer: 50129-Kiko-plus-z-armK14
Productinformatie Kiko plus K14 eetkamerstoel - 4-poot, zonder arm

Dit fijne draadstoeltje verkrijgt haar stevigheid door het deels massieve frame, dat verkrijgbaar is met of zonder arm. Met de Kiko plus 4-poot eetkamerstoel K14 zonder armleuning kan gevarieerd worden met kleur, bekleding en stiksels. Het frame wordt standaard geleverd in antraciet, daarna kun je kiezen uit diverse lak- en RAL-kleuren en glans chroom. Kiko heeft een heerlijk zitcomfort door de rijke bekleding op het zitkussen en de rugleuning die zich naar de rug vormt. De Kiko collectie bestaat uit verschillende modellen.

Kiko slede (Plus) met of zonder armleuning
Kiko Four (Plus) met of zonder armleuning
Kiko barkruk (Plus) met of zonder armleuning
Kiko Hocker (Plus)
Kiko Plus Fauteuil met of zonder armleuning
Kiko eetkamerbank (Plus) zonder armleuning 

De Kiko Plus heeft wat extra body dankzij de luxe, volle stoffering, die bovendien zorgt voor ultiem comfort.

Kom je er zelf niet helemaal uit, of heb je vragen over de Kiko plus K14 eetkamerstoel - 4-poot, zonder arm? Ons team interieurstylisten staat voor je klaar om je verder te helpen met jouw vragen. Neem 
contact met ons op of kom naar de winkel. Wil je dit product van Bert Plantagie bestellen, vraag dan een offerte aan.

Het merk Bert Plantagie

De collectie van Bert Plantagie omvat tijdloze en moderne designmeubels. Het Nederlandse design meubelmerk is een van de top meubelfabrikanten van Nederland. Met getalenteerde ontwerpers als Stefan Steenkist, Frans Schrofer, Thijs Smeets en Hans Daalder creëren ze een breed scala aan collecties. 

De collectie van Bert Plantagie staat bekend om zijn vele mogelijkheden: de meubels worden in eigen huis handgemaakt en bieden ongekende gepersonaliseerde afwerkingen zoals duo-stoffering, onderstel en kleuren op maat en vele optionele afmetingen. De keuzemogelijkheden als het gaat om stoffen, ledersoorten, materialen en kleuren zijn zeer uitgebreid. Bestel je een meubel bij Bert Plantagie? Dan heb je dus gegarandeerd een authentiek meubel met een tijdloze uitstraling.

Product kleur: Diverse leer en stof soorten mogelijk
Designer: Bert Plantagie
Breedte (cm): 49.00
Hoogte (cm): 89.00
Diepte (cm): 61.00
Zit hoogte (cm): 51.00
Zit diepte (cm): 46.50

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Bert Plantagie

Bert Plantagie
De collectie van Bert Plantagie omvat tijdloze en moderne designmeubels. Het Nederlandse design meubelmerk is een van de top meubelfabrikanten van Nederland. Met getalenteerde ontwerpers als Stefan Steenkist, Frans Schrofer, Thijs Smeets en Hans Daalder creëren ze een breed scala aan collecties. De collectie van Bert Plantagie staat bekend om zijn vele mogelijkheden: de meubels worden in eigen huis handgemaakt en bieden ongekende gepersonaliseerde afwerkingen zoals duo-stoffering, onderstel en kleuren op maat en vele optionele afmetingen. De keuzemogelijkheden als het gaat om stoffen, ledersoorten, materialen en kleuren zijn zeer uitgebreid. Bestel je een meubel bij Bert Plantagie? Dan heb je dus gegarandeerd een authentiek meubel met een tijdloze uitstraling.
Justin salontafel L
€ 726,00

Levertijd 8 - 12 weken

Justin salontafel S
€ 507,00

Levertijd 8 - 12 weken

Kiko K61 barkruk - Laag, zonder arm
€ 485,00

Levertijd 8 - 12 weken

Kiko K66 barkruk - Hoog, zonder arm
€ 485,00

Levertijd 8 - 12 weken

Kiko K81 eetkamerbank zonder arm - 183 cm
€ 1.313,00

Levertijd 8 - 12 weken

Kiko plus hocker K76
€ 320,00

Levertijd 8 - 12 weken