Kiko K61 barkruk - Laag, zonder arm

Vanaf € 485,00

Levertijd 8 - 12 weken

Productnummer: 50129-Kikobark61
Productinformatie Kiko K61 barkruk - Laag, zonder arm

Altijd luchtig en speels, soms chique of juist casual, extra zacht of ultra-strak: de Kiko kent vele gedaanten en is met veel opties te personaliseren, zoals knopen of een sierstiksel. Alle varianten zijn onderling goed te combineren, waardoor de sfeer er snel inzit aan tafel. Deze barkruk heeft een sledeframe en is verkrijgbaar in twee standaard hoogtes, met of zonder arm. Ook leverbaar met een rijk gestoffeerde zit (Kiko PLUS barkruk).

Kiko slede (Plus) met of zonder armleuning
Kiko Four (Plus) met of zonder armleuning
Kiko barkruk (Plus) met of zonder armleuning
Kiko Hocker (Plus)
Kiko Plus Fauteuil met of zonder armleuning
Kiko eetkamerbank (Plus) zonder armleuning

Kom je er zelf niet helemaal uit, of heb je vragen over de Kiko K61 barkruk - Laag, zonder arm? Ons team interieurstylisten staat voor je klaar om je verder te helpen met jouw vragen. Neem contact met ons op of kom naar de winkel. Wil je dit product van Bert Plantagie bestellen, vraag dan een offerte aan.

Het merk Bert Plantagie

De collectie van Bert Plantagie omvat tijdloze en moderne designmeubels. Het Nederlandse design meubelmerk is een van de top meubelfabrikanten van Nederland. Met getalenteerde ontwerpers als Stefan Steenkist, Frans Schrofer, Thijs Smeets en Hans Daalder creëren ze een breed scala aan collecties. 

De collectie van Bert Plantagie staat bekend om zijn vele mogelijkheden: de meubels worden in eigen huis handgemaakt en bieden ongekende gepersonaliseerde afwerkingen zoals duo-stoffering, onderstel en kleuren op maat en vele optionele afmetingen. De keuzemogelijkheden als het gaat om stoffen, ledersoorten, materialen en kleuren zijn zeer uitgebreid. Bestel je een meubel bij Bert Plantagie? Dan heb je dus gegarandeerd een authentiek meubel met een tijdloze uitstraling.

Breedte (cm): 45.00
Designer: Bert Plantagie
Diepte (cm): 58.00
Hoogte (cm): 99.00
Product kleur: Diverse leer en stof soorten mogelijk
Zit diepte (cm): 45.00
Zit hoogte (cm): 63.50

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Bert Plantagie

Bert Plantagie
De collectie van Bert Plantagie omvat tijdloze en moderne designmeubels. Het Nederlandse design meubelmerk is een van de top meubelfabrikanten van Nederland. Met getalenteerde ontwerpers als Stefan Steenkist, Frans Schrofer, Thijs Smeets en Hans Daalder creëren ze een breed scala aan collecties. De collectie van Bert Plantagie staat bekend om zijn vele mogelijkheden: de meubels worden in eigen huis handgemaakt en bieden ongekende gepersonaliseerde afwerkingen zoals duo-stoffering, onderstel en kleuren op maat en vele optionele afmetingen. De keuzemogelijkheden als het gaat om stoffen, ledersoorten, materialen en kleuren zijn zeer uitgebreid. Bestel je een meubel bij Bert Plantagie? Dan heb je dus gegarandeerd een authentiek meubel met een tijdloze uitstraling.
Justin salontafel L
€ 726,00

Levertijd 8 - 12 weken

Justin salontafel S
€ 507,00

Levertijd 8 - 12 weken

Kiko K66 barkruk - Hoog, zonder arm
€ 485,00

Levertijd 8 - 12 weken

Kiko plus hocker K76
€ 365,00

Levertijd 8 - 12 weken