IXXI

IXXI, de nieuwe vorm van wanddecoratie!
IXXI is een flexibel wandsysteem, bestaande uit losse kaarten die samen één geheel vormen. Met i-tjes en x-jes (koppelstukjes) klik je de kaarten aan elkaar en maak je je eigen creaties. Zo kun je zelf bepalen welk formaat jouw wandsysteem wordt. Creëer een unieke wand je in je woning met de eigentijdse en speelse wanddecoratie van IXXI!

Dutch Design
In 2010 is IXXI opgestart door Eric Sloot, Paulien Berendsen en Roel Vaessen. IXXI is typisch Dutch Design: zowel de studio als de gehele productie is gevestigd in Nederland. Het merk werkt met verschillende getalenteerde designers, fotobureaus en museums samen: Van Gogh museum, National Gallery London, Getty Images, MAI, Studio Boot, Nijntje en Mueo Nacional del Prado. Door zoveel verschillende samenwerkingen wordt design ineens voor een groot publiek toegankelijk.

IXXI bestel je bij Combo Design!
Zoek jij een specifiek wandsysteem van IXXI, maar is dit wandsysteem niet te vinden op onze website? Combo Design is officieel dealer van IXXI en kan alle wandsystemen voor jou bestellen! Heb je hulp nodig bij het kiezen? Onze interieuradviseurs/ontwerpers staan altijd voor je klaar! Stuur ons een mailtje of neem telefonisch contact met ons op.

Sorteer op:
Aantal weergegeven: