Nieuwe interieur trends op de IMM Cologne

Geplaatst op 18-01-2018

Afgelopen maandag zijn we met het Combo team richting Keulen vertrokken. Volgens ons een van de mooiste en grootste beurzen van Europa, de IMM Cologne.

Warm & Zoet
Al snel werd duidelijk dat de grote merken weer flink hebben uitgepakt dit jaar. Net als vorig jaar waren de warme terracotta kleuren weer in overvloed zichtbaar. Maar ook de zoete pastelkleuren waren in veel stands terug te vinden.

Soft velvet
Naast de zachte en warme kleuren is ook het fluweel ofwel velvet erg populair op dit moment. Fluweel is een chique stof waarbij je je interieur een elegante uitstraling geeft.Wil je je interieur toch nog iets stoerder houden? Velvet is mooi te combineren met stoere elementen.

  

Light up the world
Bij de verlichting viel het op dat er veel met glas wordt gewerkt. Grote lampen in verschillende vormen met transparant of gekleurd glas. Maar ook de minimalistische snoeren met bol zijn overal nog terug te vinden.

        

Into the circle
De ronde vormen waren deze beurs in overvloed. Van ronde spiegels tot ronde lampen. Een duidelijke trend zijn de grote ronde spiegels die bijna bij elk merk terug te vinden waren. Maar ook de ronde/ovale (salon)tafels zag je op veel stands. Deze tafels waren vaak mooi afgewerkt met donkere hout tinten of marmer.

  

Kortom, we hebben veel nieuwe inspiratie opgedaan en mooie dingen ingekocht voor in beide winkels (Combo Design en Combo aan de Gracht). Ben je benieuwd naar de nieuwe aanwinsten? Bezoek dan binnenkort onze winkels om te zien wat voor een mooie design merken/meubels hebben toegevoegd aan onze collectie.