Nieuwe collectie Pode!

Geplaatst op 01-11-2017

Nieuwe collectie Pode!
Het frisse en verrassende merk Pode richt zich voornamelijk op de jonge designliefhebbers en vanaf vandaag hebben zij 2 nieuwe items in aan hun collectie toegevoegd.

De Melloo banken 
De Melloo bank is het nieuwste model van Pode. Het unieke aan de Melloo is dat ze ronde hoekelementen hebben waarbij je je eigen comfortabele bank kan samenstellen. Met drie standaard (maten) banken, veertien elementen en een bijpassende poef kun je het ontwerp van Roderick Vos op iedere manier samenstellen. Het aanbouwprogramma zorgt er voor dat je jouw creativiteit de vrije loop kan laten. 

De Melloo is het meest complete programma in de Pode collectie. Klik op de afbeeldingen om de Melloo bank goed te bekijken!

 

          

 

De Nihan Fauteuil
De Nihan Fauteuil, ontworpen door Pascal Bosetti, is stijlvol en tegelijkertijd heel relaxed. De verbinding tussen de rug en het frame is volledig onzichtbaar afgewerkt. Het frame zelf is dan ook niet rechttoe-rechtaan, maar voorzien van subtiele bochten die perfect aansluiten aan de vorm van de zitting en de rug. De Nihan is altijd bedekt met een mooie houten buitenschaal in de Pode Oak-kleur. De binnenkant is te bekleden met elk materiaal uit de collectie.Het onderstel bestaat uit een van de epoxy-of lakkleuren van Pode.  

         

 

Je kunt een offerte aanvragen bij ons op de webshop of ga een kijkje nemen in 1 van onze winkels in Utrecht!