Turn the lights on!

Geplaatst op 26-10-2017

Turn the lights on!
Zaterdagnacht gaat de klok een uurtje achteruit en dat betekent een uur langer slapen. YES! Maar dat betekent ook dat het 's avonds sneller donker wordt buiten en dus ook in huis! Het is dan ook belangrijk om deze donkere dagen de juiste verlichting in huis te hebben. Mooie verlichting kan enorm sfeerbepalend zijn voor je woning. Niet zo gek dat het dan ook voor veel mensen erg lastig is om uit te zoeken.

Een staande lamp is de eenvoudige manier om licht te creëren. Met een stekker in de buurt kun je flexibel omgaan met het licht en kun je verschillende lichtposities uitproberen. Kies je voor een hanglamp dan ben je beperkter in je mogelijkheden. Het is dan ook belangrijk dat je de positie van de lamp zorgvuldig uitstippelt. Een voordeel van een hanglamp is dat het optimaal verspreid licht kan bieden door de gehele ruimte. Kies je bijvoorbeeld voor een tafellamp dan kies je er bewust voor om een beperkt gebied te verlichten.

Daarnaast is het soort licht erg belangrijk voor een bepaalde sfeer in je woning. Wil je het thuis warm en comfortabel maken? Dan kun je het beste voor warm geelachtig licht kiezen. Het gele licht zorgt namelijk voor ontspanning. Vergeet alleen niet dat je, bijvoorbeeld in de woonkamer, een boek leest, tv kijkt, eet en ontspant. Het is dan ook belangrijk dat je rekening houdt met verschillende functies en lichteisen. Ben je namelijk op zoek naar verlichting waar je een prettige werksfeer wilt creëren? Ga dan voor koel wit licht.

Heb je nou geen idee welke verlichting je moet kiezen en waar je de verlichting moet plaatsen? Dan helpen we je graag. Hieronder vind je onze ultieme favoriete lampen. Als je klikt op de foto kun je ze gelijk in huis halen!

  
Flos - IC Lights S2 hanglamp


   
Marset - Pleat Box 36


 
Normann Copenhagen - Rise wandlamp


 

 

Foscarini - Yoko tafellamp


 

Flos - IC Lights T1 Low tafellamp


 

  

Foscarini -Spokes 2 hanglamp


 

Flos - Aim Hanglamp Led