Breng de warmte naar binnen!

Geplaatst op 20-10-2017

 

Toe aan meer warmte in je interieur nu de donkere dagen er weer aan komen? Met de kleuren poederroze en terracotta zit je helemaal goed. Deze nude tinten zorgen gegarandeerd voor extra warmte tijdens de koude dagen.

Langzaamaan komen de wintermaanden dichterbij en wordt het weer tijd om de kachel of de openhaard te laten branden. Vooral deze maanden ben je veel binnen en wil je optimaal kunnen genieten van de warmte in huis. Door warme kleuren toe te voegen aan je interieur creëer je makkelijk een warme sfeer op koude winterdagen.

TERRACOTTA
De kleur terracotta staat voornamelijk bekend als de kleur van de bekende bloempotten en dakpannen. Het is een aardetint die warmte uitstraalt. Deze kleur is dan ook perfect voor in de donkere maanden die eraan komen. Door deze klassieke warme kleur is de romantiek in onze interieurs terug.

FRIS & ROMANTISCH
Terracotta combineert mooi met lichte tinten zoals poederroze. Door je woonaccessoires in verschillende tinten rood en roze te combineren, creëer je een romantische maar toch frisse uitstraling.

Voor jullie hebben we een paar producten op een rij gezet.