Hollandsche Waaren

Hollandsche Waaren, echt Nederlands!
Anne-Marie Jetten (1973) studeerde in 1998 af aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht, afdeling 3D-Design. Vervolgens behaalde ze in 2000 haar MA aan het Sandberg Instituut, afd. Applied Arts te Amsterdam. Met relevante werkervaringen bij Pol's Potten in Aalsmeer en diverse projecten, ontstond in 2003 Hollandsche Waaren als één van de eerste labels met het thema Holland. Alle producten zijn ontworpen met een knipoog naar Hollandse symbolen en kenmerken.

Lekker Hollandsch!
Het eerste ontwerp: de bekers met het Delftsblauwe voetje zijn gemaakt in 2003 en nog steeds in de collectie. Daarnaast bestaat de collectie uit verschillende series van kommen, schaaltjes, theepotten en bekers. Alles is gebaseerd op elementen waar Nederland zo bekend om staat zoals: Delftsblauw, klompen en molens. Elementen uit het verleden bieden inspiratie voor de toekomst!

Hollandsche Waaren bestel je bij Combo Design!
Zoek jij een specifiek product van Hollandsche Waaren, maar is dit product niet te vinden op onze website? Combo Design is officieel dealer van Hollandsche Waaren en kan alle producten voor jou bestellen! Heb je hulp nodig bij het kiezen? Onze interieuradviseurs/ontwerpers staan altijd voor je klaar! Stuur ons een mailtje of neem telefonisch contact met ons op.

Sorteer op:
Aantal weergegeven: