Hidde fauteuil

€ 2.230,00

Levertijd 8 - 12 weken

Bekleding
Onderstel afwerking
Andere varianten
Productnummer: 50045 HIDDE F-bald lb-5
Productinformatie Hidde fauteuil

De Hidde Fauteuil van het merk Label is ontworpen door Gerard van den Berg en geïnspireerd op een baseballhandschoen. De Fauteuil heeft zijn naam gekregen door de oudste kleinzoon van de ontwerper, waar de Fauteuil naar is vernoemd. Label is een Nederlands bedrijf dat stoere, comfortabele en tijdloze meubels met veel passie maakt. De broers van den Berg ontwerpen prachtige designs die allemaal een eigen identiteit en karakter hebben, zodat er meubels ontstaan die met je meeleven. De Hidde Fauteuil heeft een fijne, uitnodigende vorm waarin je je helemaal kan verstoppen. De vulling van de Hidde Fauteuil is gemaakt van vormschuim en beplakt met dacron voor een comfortabele en heerlijke zit. Deze fauteuil is beschikbaar in verschillende stofsoorten, leersoorten en onderstel afwerkingen zodat de fauteuil helemaal naar wens kan worden samengesteld.

Kom je er zelf niet helemaal uit, of heb je vragen over de Hidde fauteuil van Label? Ons team interieurstylisten staat voor je klaar om je verder te helpen met jouw vragen. Neem contact met ons op of kom naar de winkel. Wil je dit product van Label bestellen, maar zie je hier niet de variant die jij voor ogen hebt? Wij zijn officieel dealer van Label, en kunnen daarom het product in alle mogelijke varianten voor jou bestellen. Vraag een offerte aan via de ‘offerte aanvragen’ knop en ontvang van ons een voorstel.

Het merk Label

Al drie generaties lang is de familie van den Berg niet meer weg te denken in de meubelindustrie. In het jaar 1991 richtte designer Gerard van den Berg een nieuw merk op: LABEL | Vandenberg. Kenmerkend voor dit nieuwe label moest zijn: Dutch Design pur sang met een no-nonsense karakter. 

Alle zitmeubelen van Label worden handgemaakt en ontworpen door mensen met passie voor het vak. Door samen te werken met lokale partners is Label betrokken bij het gehele proces en blijft Label een Nederlands merk in hart en nieren. Kies je voor een meubel van Label, dan kies je voor een product wat door de jaren heen alleen maar mooier wordt en natuurlijk gewoon echt lekker zit!

Breedte (cm): 94.00
Designer: Gerard van den Berg
Diepte (cm): 94.00
Draaibaar: Ja
Hoogte (cm): 87.00
Kantelbaar: Nee
Materiaal: Stof/leer, metaal
Stapelbaar: Nee
Zit diepte (cm): 49.00
Zit hoogte (cm): 40.00

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Label

Label
Al drie generaties lang is de familie van den Berg niet meer weg te denken in de meubelindustrie. In het jaar 1991 richtte designer Gerard van den Berg een nieuw merk op: LABEL | Vandenberg. Kenmerkend voor dit nieuwe label moest zijn: Dutch Design pur sang met een no-nonsense karakter. Alle zitmeubelen van Label worden handgemaakt en ontworpen door mensen met passie voor het vak. Door samen te werken met lokale partners is Label betrokken bij het gehele proces en blijft Label een Nederlands merk in hart en nieren. Kies je voor een meubel van Label, dan kies je voor een product wat door de jaren heen alleen maar mooier wordt en natuurlijk gewoon echt lekker zit!
Gigi fauteuil - Draaivoet
€ 2.015,00

Levertijd 8 - 12 weken

Gigi pouffe - 4-teens
€ 825,00

Levertijd 8 - 12 weken

Gigi Soft fauteuil - Draaivoet
€ 2.115,00

Levertijd 8 - 12 weken

Gigi Soft pouffe - 4-teens
€ 850,00

Levertijd 8 - 12 weken

Gustav fauteuil - Draaivoet
€ 1.835,00

Levertijd 8 - 12 weken

Gustav JR stoel - Draaionderstel
€ 845,00

Levertijd 8 - 12 weken

Gustav pouffe - Spinvoet
€ 615,00

Levertijd 8 - 12 weken

Hidde pouffe
€ 825,00

Levertijd 8 - 12 weken

Hidde Soft fauteuil
€ 850,00

Levertijd 8 - 12 weken

Hidde Soft pouffe
€ 850,00

Levertijd 8 - 12 weken