Hay

Jong en nu al razend populair
HAY werd opgericht in 2002. In 2003 werden de design meubels en design woonaccessoires van HAY gelanceerd op de meubelbeurs ‘IMM’ in Keulen. Het merk is dus nog erg jong, maar wel al razend populair. De design meubels en design woonaccessoires van HAY zijn al niet meer weg te denken in de designwereld.


Een brede collectie design meubelen, design vloerkleden en design woonaccessoires
De design collectie van HAY bevat design stoelen, design tafels, design kasten, een serie design vloerkleden en – om het plaatje helemaal compleet te maken – een fantastische collectie aan design woonaccessoires.


Kenmerken van het design merk HAY
Ongecompliceerd, eigentijds, duurzaam,  innovatief, solide, vrolijk en functioneel. Dit zijn zeven kenmerken die volledig aansluiten bij de hedendaagse design collectie van het populaire, Deense design merk HAY. Naast al deze kenmerken heeft HAY nog een zeer bijzonder en aantrekkelijk kenmerk: dit design merk is betaalbaar!


Design meubels, design vloerkleden en design woonaccessoires
De About a Chair design eetkamerstoelen zijn inmiddels echte bestsellers. Nog even en deze ruime serie stoelen worden bekroond tot 'design icoon'. Ook de design tafels Loop Stand Table, T12 en Copenhague Table van het design merk HAY zijn een groot succes. Andere grote successen van HAY zijn de Don’t Leave Me design bijzettafel met het handige handvat, de strakke Tray Table met het ideale losse dienblad, het vrolijk gekleurde bolletjeskleed Pinocchio,  de fantastische, kleurrijke Dot kussens, de geometrische Kaleido dienbladen, de strakke, minimalistische Woody design kast en de collectie ontworpen door onze Nederlandse Scholten&Baijings: Dot Carpet, Colour Carpet, Paper Carpet, Colour Block Bed Linen, Tea Towels, Towel collection en nog véél en véél meer…


De ontwerpers van de design collectie van HAY
HAY werkt samen met de hoogst opgeleide en meest getalenteerde Internationale ontwerpers. Denk bijvoorbeeld aan de bekende ontwerpers Hee Welling, Jakob Wagner, Leif Jorgensen én natuurlijk de Nederlandse ontwerpers Scholten&Baijings! HAY vindt het belangrijk dat zij in hun ontwerpen nieuwe, innovatieve, duurzame materialen en moderne technologieën verwerken. Verder geeft HAY de ontwerpers geen specifieke opdrachten mee. Ze worden vrijgelaten en mogen hun gang gaan tijdens het ontwerpproces. Hierdoor ontstaat deze brede collectie design meubels en design woonaccessoires.


HAY bestel je bij Combo Design!
Zoek jij een specifiek product van HAY, maar is dit product niet te vinden op onze website? Combo Design is officieel dealer van HAY en kan alle design meubelen, design vloerkleden en design woonaccessoires van dit Deense design merk voor jou bestellen. Heb je hulp nodig bij het kiezen? Wat past er nu het beste bij jouw woning of kantoor? Onze interieuradviseurs / ontwerpers staan altijd voor je klaar! Stuur ons een mailtje of neem telefonisch contact met ons op.

Sorteer op:
Aantal weergegeven: