Goods

Wie is Goods?
Het merk Goods werd in 1995 opgericht, geïnspireerd door de oeroude gewoonte van de mens om elkaar cadeaus te geven. Inmiddels brengen zij een prominente collectie interieur-accessoires en klein meubelen als Dutch Design label, wat ze in samenwerking met Nederlandse ontwerpers doen. Deze ontwerpers zijn zowel internationaal erkend als jong en startend talent. De gebruiksvoorwerpen van Goods zijn er voor liefhebbers van schoonheid en verhalen. Ze doen in alle bescheidenheid hun werk, en staan soms letterlijk midden op tafel, bij ontmoetingen van vrienden of (on)bekenden. Zo geeft bijvoorbeeld de Goods Oh, wat ben je mooi spiegel je elke dag die extra boost om je zelfverzekerdheid wat op te krikken.

Samenwerkingen met ontwerpers
Goods is initiatiefnemer van de ontwikkeling van nieuwe producten, of ontwerpers benaderen hen met een idee of ontwerp. Als het product en ontwerp in de Goods collectie passen, wordt samen met de ontwerper gewerkt aan het productierijp maken van het ontwerp. De producten zijn inmiddels te vinden in internationale musea, zoals het Museum of Modern Art in New York en het Design Museum in IJsland.

Goods bestel je bij Combo Design!
Zoek jij een specifiek product Goods maar is dit product niet te vinden op onze website? Combo Design is officieel dealer van Goods en kan alle glazen, vazen, spiegels, etc. van dit Nederlandse design merk voor jou bestellen. Heb je hulp nodig bij het kiezen? Wat past er nu het beste bij jou in huis? Onze interieuradviseurs/ ontwerpers staan altijd voor je klaar! Stuur ons een mailtje of neem telefonisch contact met ons op.

Sorteer op:
Aantal weergegeven: