Gewoon

Gewoon de leukste interieur accessoires voor bij jou thuis!

Kleurrijk en Basic. Trendy en Tijdloos. Eenvoudig en Bijzonder. Dat is Gewoon!

Gewoon ontwerpt interieur accessoires voor dagelijks gebruik in je woonkamer, slaapkamer, badkamer en kinderkamer! Gewoon werkt samen met Dutch Designers, o.a. Chris Slutter en Marlies Spaan, en haar eigen design studio om de mooiste en meest unieke woonaccessoires te ontwikkelen. Zoals o.a. trendy sierkussens (Basic Large, Basic Medium, Basic Small, Gewoon Spectrum en de gloednieuwe CoCo), stijlvolle wandplanken (binnenkort ook online) en een industriële kandelaar: Tromp!

De beste materialen, eerlijk en ambachtelijk gemaakt

Gewoon werkt met de beste materialen als natuurlijk hout, bijzonder porselein en hoogwaardige stoffen van innovatieve stoffen fabrikanten als Kvadrat. De producten van Gewoon worden in Europa geproduceerd, en dus zijn ze eerlijk en ambachtelijk gemaakt. Gewoon combineert ambachtelijke en industriële materialen tot eigentijdse interieur accessoires en klein meubels. Kleurrijk en Basic. Trendy en Tijdloos. Eenvoudig en Bijzonder. Dat is Gewoon!

100% Nederlands

Gewoon is een Nederlands merk dat is opgericht in 1999. De ontwerpen van Gewoon worden al sinds 1999 wereldwijd verkocht in de beste woonwinkels, design- en kidsshops en conceptstores. 

Architectenbureaus en projecten

Daarnaast werkt Gewoon regelmatig samen met architectenbureaus aan uiteenlopende projecten en producten op maat. Ook denkt Gewoon graag mee met concept- en communicatiebureaus voor producten en concepten op maat.

Combo Design is de grootste dealer van Gewoon in Nederland

In onze winkel is een groot deel van de prachtige producten van het Nederlandse design merk Gewoon te bewonderen! Vragen over de producten van Gewoon? Neem even contact met ons op: shop@combodesign.nl 

Sorteer op:
Aantal weergegeven: