Flos

Puur Italiaans Design van Flos

Al meer dan 50 jaar richt het Italiaanse design merk Flos zich op het ontwikkelen en maken van kwaliteitsverlichting. Iedere tafellamp, hanglamp, vloerlamp, plafondlamp en wandlamp uit hun koker kenmerkt zich als echt Italiaans design. De vele design klassiekers en de nieuwe moderne lampen laten allemaal zien dat Flos altijd op zoek is naar nieuwe materialen en innoverende technologieën. Bovendien geven de vele lampen uit de Flos collectie natuurlijk de beste soort verlichting, precies wat je in huis nodig hebt!

Design klassiekers en nieuw design

Flos trekt altijd de beste designers aan om mee samen te werken. Zij bieden de designers de ruimte om hun creatieve brein los te laten op de ontwerpen en samen werken zij deze designs uit tot stijlvolle verlichtingsarmaturen met een perfectionistische afwerking.
Klassiek en nog steeds van nu zijn bijvoorbeeld de Arco vloerlamp (met z’n massieve voet van puur marmer) en de Taraxacum 88 S (met wel 60 lichtbronnen) van Achille & Pier Giacomo Castiglioni. Wie wil deze klassiekers nou niet in huis!
Nieuwere ontwerpen, en net zo inspirerend als de klassiekers trouwens, zoals de Tatou serie (inclusief vloerlampen, hanglampen en tafellampen) van Patricia Urquiola en de CanCan hanglampen van Nederlands top designer Marcel Wanders doen het ook erg goed om jouw huis op een stijlvolle en speelse manier te verlichten.
Kortom, bij de Flos verlichting collectie zit er ook een lamp voor jouw smaak en interieur tussen!

Flos bestel je bij Combo Design!

Zoek jij een specifieke lamp van Flos, maar is dit product niet te vinden op onze website? Combo Design is officieel dealer van Flos en kan alle design verlichting armaturen van dit Italiaanse design merk voor jou bestellen. Heb je hulp nodig bij het kiezen? Welke verlichting past er nu het beste bij jouw woning of kantoor? Onze interieuradviseurs / ontwerpers staan altijd voor je klaar! Stuur ons een mailtje of neem telefonisch contact met ons op.

Sorteer op:
Aantal weergegeven: