Flamenco vloerkleed

€ 1.445,00

Levertijd 8 - 12 weken

Kleur
Afmeting
Productnummer: 5001705900-160230-59004
Productinformatie Flamenco vloerkleed

Het Flamenco vloerkleed van Brink en Campman is getuft en gemaakt van zuiver scheerwol materiaal. Het vloerkleed wordt geproduceerd in Nederland. De totale hoogte is ongeveer 45 mm, het totale gewicht per vierkante meter is ongeveer 3600 gram. Het materiaal aan de achterkant is PP + latex. Het Flamenco karpet is in verschillende standaard maten verkrijgbaar. Toch liever op maat gemaakt? Vraag dan een offerte aan via de offerte knop.

Kom je er zelf niet helemaal uit? Onze adviseurs helpen je graag met het kiezen van het juiste ontwerp, materiaal of de juiste kleur passend in jouw interieur. Stuur een mail naar online@combodesign.nl of kom naar de winkel en vertel ons jouw wensen. Van Brink en Campman hebben we diverse samples liggen, wij heten je van harte welkom om deze in de winkel te komen bekijken. 

Wil jij dit het Flamenco vloerkleed van Brink en Campman bestellen, maar zie je hier niet de variant die jij voor ogen hebt? Wij zijn officieel dealer van Brink en Campman, en kunnen daarom het ieder product in alle mogelijke varianten voor jou bestellen. Vraag dan een offerte aan via de ‘offerte aanvragen’ knop. Wij sturen jou dan de juiste prijs voor jouw samengestelde product toe.

Het merk Brink & Campman

Al voor 125 jaar maakt Brink en Campman vloerkleden. Vloerkleden die zijn ontstaan uit een combinatie van creativiteit, ambacht en duurzaamheid. De liefde voor mooie garens en de eindeloze mogelijkheden motiveert hun keer op keer om de uniekste vloerkleden te ontwerpen en te maken. 

Naast de kennis die ze hebben opgedaan in de afgelopen eeuw zijn ze ook constant op zoek naar vernieuwing. Met nauwkeurig gekozen producenten van over de hele wereld, werken ze aan nieuwe technieken en kwaliteiten. Elke stap in het proces van ruwe wol tot verfijnd vloerkleed is van groot belang. Daarom kijken ze bij elke stap naar de beste toepassingen en materialen. De fabriek van Brink en Campman staat in Lichtenvoorde, waar het grootse deel van de vloerkleden geproduceerd wordt, waardoor ze perfect zicht kunnen houden op de verschillende stappen in het productieproces.

Designer: Brink & Campman
Materiaal: 100% pure new wool. Backing material: PP + latex
Product kleur: Diverse kleur mogelijkheden

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Brink & Campman

Brink & Campman
Al voor 125 jaar maakt Brink en Campman vloerkleden. Vloerkleden die zijn ontstaan uit een combinatie van creativiteit, ambacht en duurzaamheid. De liefde voor mooie garens en de eindeloze mogelijkheden motiveert hun keer op keer om de uniekste vloerkleden te ontwerpen en te maken. Naast de kennis die ze hebben opgedaan in de afgelopen eeuw zijn ze ook constant op zoek naar vernieuwing. Met nauwkeurig gekozen producenten van over de hele wereld, werken ze aan nieuwe technieken en kwaliteiten. Elke stap in het proces van ruwe wol tot verfijnd vloerkleed is van groot belang. Daarom kijken ze bij elke stap naar de beste toepassingen en materialen. De fabriek van Brink en Campman staat in Lichtenvoorde, waar het grootse deel van de vloerkleden geproduceerd wordt, waardoor ze perfect zicht kunnen houden op de verschillende stappen in het productieproces.
Arch vloerkleed
€ 1.154,00

Levertijd 8 - 12 weken

Artisan Focus vloerkleed
€ 669,00

Levertijd 8 - 12 weken

Atelier Coco vloerkleed
€ 439,00

Levertijd 8 - 12 weken

Atelier Craft vloerkleed
€ 439,00

Levertijd 8 - 12 weken

Atelier Poule vloerkleed
€ 439,00

Levertijd 8 - 12 weken

Atelier Twill vloerkleed
€ 439,00

Levertijd 8 - 12 weken

Cobble vloerkleed
€ 1.335,00

Levertijd 8 - 12 weken

Decor Cosmo Greens vloerkleed
€ 669,00

Levertijd 8 - 12 weken

Decor Kids Bird vloerkleed
€ 89,00

Levertijd 8 - 12 weken

Decor Kids Lion vloerkleed
€ 89,00

Levertijd 8 - 12 weken

Decor Kids Planet vloerkleed
€ 89,00

Levertijd 8 - 12 weken

Decor Kids schelp licht vloerkleed
€ 89,00

Levertijd 8 - 12 weken

Decor Kids Shell donker vloerkleed
€ 89,00

Levertijd 8 - 12 weken

Decor Kids Wale vloerkleed
€ 89,00

Levertijd 8 - 12 weken

Decor Lola vloerkleed
€ 669,00

Levertijd 8 - 12 weken