Meestgestelde vragen over outlet producten

Wij kunnen geen garantie bieden op de outlet producten, want het zijn geen nieuwe producten. Wij adviseren ook altijd het product bij ons te komen bekijken, zodat je weet wat je koopt.
Wanneer je het outletproduct voor aankoop hebt kunnen inspecteren, vervalt het recht van retour. Wanneer je het product voor aankoop niet hebt kunnen inspecteren, bijvoorbeeld wanneer je het online koopt en laat bezorgen, heb je twee weken bedenktijd. Je kan het product dan gratis naar ons retour brengen of je kunt het laten ophalen. De kosten voor bezorgen en ophalen zijn voor jouw rekening en worden niet terugbetaald.
Wij kunnen het product bij jou thuisbezorgen, hiervoor hanteren wij twee verschillende tarieven: € 75, 00 voor producten zoals bijvoorbeeld: stoelen, lampen / € 150,00 voor producten zoals bijvoorbeeld: banken, tafels, kasten.
Wij kunnen het product bij jou thuis ophalen, hiervoor hanteren wij twee verschillende tarieven: € 75, 00 voor producten zoals bijvoorbeeld: stoelen, lampen / € 150,00 voor producten zoals bijvoorbeeld: banken, tafels, kasten.
Producten in de outlet zijn tegen scherpe prijzen. Daarentegen is bezorgen niet in ons voordeel. Het zelf ophalen van de outlet producten is daarom ook voordeliger.
Wil je het product zien? In de product beschrijving kun je zien waar het product opgehaald kan worden.
Jazeker, naast het bezorgen van het product, kunnen wij je helpen met het monteren en installeren. Wij rekenen hiervoor een standaard tarief van 50 euro per uur.
Combo Design heeft als voorkeur dat het outlet product wordt opgehaald in onze winkel. Mocht dit niet lukken, doen wij ook aan levering. Op het moment dat je ervoor kiest te laten bezorgen, ontvang je na het bestellen een link om een afspraak te plannen voor bezorging.