F155 Clapton

€ 290,00

Op voorraad

Levertijd 1 - 3 werkdagen

Kleur
Winkel
Kies een locatie.
Forget selection
{{ Math.round(store.extensions.neti_store_pickup_distance.distance * 100) / 100 }} {{ store.extensions.neti_store_pickup_distance.unit }}
{{ store.label }}
{{ store.street }} {{ store.streetNumber }}
{{ store.zipCode }} {{ store.city }}
Openingstijden:
Voorraad: 1
Productnummer: 50047 F 155-F013
Productinformatie F155 Clapton

De F155 Clapton rugtas is een duurzame en stijlvolle rugtas die speciaal ontworpen is voor dagelijks gebruik. Het is gemaakt van oude vrachtwagenzeilen en heeft daarom een uniek en stijlvol uiterlijk. De rugtas heeft een praktisch ontwerp en biedt voldoende opbergruimte voor al je dagelijkse spullen, zoals een laptop, documenten en persoonlijke spullen. De Clapton rugtas is comfortabel te dragen dankzij de verstelbare schouderbanden en de gevoerde rugpanden. Bovendien is de tas waterafstotend, zodat je spullen altijd beschermd blijven. 

Alle producten van Freitag die wij online beschikbaar hebben zijn te zien in onze winkel op de Sint-Jacobsstraat 12 te Utrecht.

Houd er rekening mee dat Freitag's unieke productieproces betekent dat er van alle getoonde kleuren slechts één beschikbaar is. Wij zijn officieel dealer van Freitag en kunnen daarom alle modellen bestellen, zie je niet het model dat je graag zou willen of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op of kom naar de winkel.

Het merk Freitag

Freitag heeft een lange geschiedenis sinds 1993. Wat begon als een idee om een waterafstotende tas te maken voor fietsers uit een oud stuk zeil is nu tot een prachtig designmerk uitgegroeid. Geïnspireerd door het veelkleurige drukke verkeer dat elke dag langs hun appartement raasde, ontwikkelden ze een koerierstas van gebruikte vrachtwagenzeilen, afgedankte fiets binnenbanden en autogordels.

Nog steeds hebben ze bij Freitag hun eigen manier van creëren. Ze werken met truckspotters om de juiste oude zeilen bij elkaar te vinden en met deze zeilen maken ze een volledig unieke tas. Freitag staat voor innovatie, creativiteit en milieubewustzijn. Met hun manier van werken, maken ze veel producten met een lage ecologische voetafdruk. Hun tassen zijn van hoge kwaliteit en elk product is uniek. Koop jouw Freitag en geef jezelf een excentrieke designtas om meer over straat te lopen. 


FREITAG is volwassen geworden en staat synoniem voor de opkomst van Zürich als een stijlvolle en levendige metropool. FREITAG staat voor innovatie, creativiteit en milieubewustzijn. 

Materiaal: Dit is gemaakt van vrachtwagenzeil.
Product kleur: Dit model is in meerdere kleuren verkrijgbaar.
Designer: Freitag
Breedte (cm): 30.00
Hoogte (cm): 42.00
Diepte (cm): 13.00

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Freitag

Freitag
Freitag heeft een lange geschiedenis sinds 1993. Wat begon als een idee om een waterafstotende tas te maken voor fietsers uit een oud stuk zeil is nu tot een prachtig designmerk uitgegroeid. Geïnspireerd door het veelkleurige drukke verkeer dat elke dag langs hun appartement raasde, ontwikkelden ze een koerierstas van gebruikte vrachtwagenzeilen, afgedankte fiets binnenbanden en autogordels. Nog steeds hebben ze bij Freitag hun eigen manier van creëren. Ze werken met truckspotters om de juiste oude zeilen bij elkaar te vinden en met deze zeilen maken ze een volledig unieke tas. Freitag staat voor innovatie, creativiteit en milieubewustzijn. Met hun manier van werken, maken ze veel producten met een lage ecologische voetafdruk. Hun tassen zijn van hoge kwaliteit en elk product is uniek. Koop jouw Freitag en geef jezelf een excentrieke designtas om meer over straat te lopen.  FREITAG is volwassen geworden en staat synoniem voor de opkomst van Zürich als een stijlvolle en levendige metropool. FREITAG staat voor innovatie, creativiteit en milieubewustzijn.