F05 Blair

€ 38,00

Op voorraad

Levertijd 1 - 3 werkdagen

Kleur
Winkel
Kies een locatie.
Forget selection
{{ Math.round(store.extensions.neti_store_pickup_distance.distance * 100) / 100 }} {{ store.extensions.neti_store_pickup_distance.unit }}

{{ store.label }}

{{ store.street }} {{ store.streetNumber }}
{{ store.zipCode }} {{ store.city }}
Openingstijden:
Voorraad: 1
Productnummer: 50047 F 05-F005
Productinformatie F05 Blair

De F05 Blair small pouch is een handige en stijlvolle accessoire die kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Het is gemaakt van oude vrachtwagenzeilen en heeft daardoor een unieke uitstraling. De Blair pouch beschikt over een ritssluiting waardoor je spullen veilig opgeborgen blijven. Het compacte formaat van de pouch maakt het gemakkelijk om op te bergen in een andere tas, rugzak of zelfs in je jaszak. De pouch kan worden gebruikt om je sleutels, portemonnee, telefoon of andere kleine spullen veilig op te bergen en georganiseerd te houden.

Alle producten van Freitag die wij online beschikbaar hebben zijn te zien in onze winkel op de Sint-Jacobsstraat 12 te Utrecht.

Houd er rekening mee dat Freitag's unieke productieproces betekent dat er van alle getoonde kleuren slechts één beschikbaar is. Wij zijn officieel dealer van Freitag en kunnen daarom alle modellen bestellen, zie je niet het model dat je graag zou willen of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op of kom naar de winkel.

Het merk Freitag

Freitag heeft een lange geschiedenis sinds 1993. Wat begon als een idee om een waterafstotende tas te maken voor fietsers uit een oud stuk zeil is nu tot een prachtig designmerk uitgegroeid. Geïnspireerd door het veelkleurige drukke verkeer dat elke dag langs hun appartement raasde, ontwikkelden ze een koerierstas van gebruikte vrachtwagenzeilen, afgedankte fiets binnenbanden en autogordels.

Nog steeds hebben ze bij Freitag hun eigen manier van creëren. Ze werken met truckspotters om de juiste oude zeilen bij elkaar te vinden en met deze zeilen maken ze een volledig unieke tas. Freitag staat voor innovatie, creativiteit en milieubewustzijn. Met hun manier van werken, maken ze veel producten met een lage ecologische voetafdruk. Hun tassen zijn van hoge kwaliteit en elk product is uniek. Koop jouw Freitag en geef jezelf een excentrieke designtas om meer over straat te lopen. 


FREITAG is volwassen geworden en staat synoniem voor de opkomst van Zürich als een stijlvolle en levendige metropool. FREITAG staat voor innovatie, creativiteit en milieubewustzijn. 

Product kleur: Dit model is in meerdere kleuren verkrijgbaar.
Designer: Freitag
Breedte (cm): 12.50
Hoogte (cm): 8.50

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Freitag

Freitag
Freitag heeft een lange geschiedenis sinds 1993. Wat begon als een idee om een waterafstotende tas te maken voor fietsers uit een oud stuk zeil is nu tot een prachtig designmerk uitgegroeid. Geïnspireerd door het veelkleurige drukke verkeer dat elke dag langs hun appartement raasde, ontwikkelden ze een koerierstas van gebruikte vrachtwagenzeilen, afgedankte fiets binnenbanden en autogordels. Nog steeds hebben ze bij Freitag hun eigen manier van creëren. Ze werken met truckspotters om de juiste oude zeilen bij elkaar te vinden en met deze zeilen maken ze een volledig unieke tas. Freitag staat voor innovatie, creativiteit en milieubewustzijn. Met hun manier van werken, maken ze veel producten met een lage ecologische voetafdruk. Hun tassen zijn van hoge kwaliteit en elk product is uniek. Koop jouw Freitag en geef jezelf een excentrieke designtas om meer over straat te lopen.  FREITAG is volwassen geworden en staat synoniem voor de opkomst van Zürich als een stijlvolle en levendige metropool. FREITAG staat voor innovatie, creativiteit en milieubewustzijn.