Dinn koekoeksklok

€ 189,00

Levertijd 1 - 2 weken

Andere varianten
Productnummer: 503282083
Productinformatie Dinn koekoeksklok

De Dinn wandklok van het Italiaanse merk Diamantini & Domeniconi is elegant en modern. De klok is ontworpen door Alessandro Zambelli. De Dinn is voorzien van een Quartz uurwerk. De wijzerplaat heeft strakke zwarte wijzers waarvan een wijzer een klein hamertje is dat ieder uur langs het klepeltje van het belletje gaat en een nieuw uur aangeeft. De Dinn klok is een leuke toevoeging aan ieder interieur! 

Kom je er zelf niet helemaal uit of heb je andere vragen over dit model? Onze adviseurs helpen je graag met het kiezen van het juiste ontwerp passend in jouw interieur. Stuur een mail naar online@combodesign.nl of kom naar de winkel en vertel ons jouw wensen. Wil jij dit product van Diamantini & Domeniconi bestellen, maar zie je hier niet de variant die je voor ogen hebt? Vraag dan een offerte aan via de ‘offerte aanvragen’ knop. We helpen je graag veder. 

Het merk Diamantini & Domeniconi

Het Italiaanse designmerk Diamantini & Domeniconi staat al 40 jaar voor designproducten van hoogwaardige kwaliteit. Ze combineren industriële technologieën met het vakmanschap van ambachtslieden om producten te maken die 100% een lust voor het oog zijn! Bij Diamantini & Domeniconi zijn ze erg sterk in ‘lichte’, hedendaagse en ironische ontwerpen, denk bijvoorbeeld aan de Arcoiris koekoeksklok, de Kangouroo wandklok en de Toiture. 

Zo’n 7 jaar geleden wilde Diamantini & Domeniconi iets nieuws. Ze wilden meer hedendaagse woonaccessoires en designobjecten maken, daarom hebben ze de handen ineen geslagen met vernieuwende designers, kunstenaars en fotografen om o.a. designklokken te maken met een knipoog. Die knipoog zie je goed terug in de Half Time koekoeksklok, de Butterfly wandklok en Plex LED-tafelklok/wekker.

Materiaal: MDF
Designer: Alessandro Zambelli
Diepte (cm): 10.00
Diameter (cm): 35.00

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Diamantini & Domeniconi

Diamantini & Domeniconi
Het Italiaanse designmerk Diamantini & Domeniconi staat al 40 jaar voor designproducten van hoogwaardige kwaliteit. Ze combineren industriële technologieën met het vakmanschap van ambachtslieden om producten te maken die 100% een lust voor het oog zijn! Bij Diamantini & Domeniconi zijn ze erg sterk in ‘lichte’, hedendaagse en ironische ontwerpen, denk bijvoorbeeld aan de Arcoiris koekoeksklok, de Kangouroo wandklok en de Toiture. Zo’n 7 jaar geleden wilde Diamantini & Domeniconi iets nieuws. Ze wilden meer hedendaagse woonaccessoires en designobjecten maken, daarom hebben ze de handen ineen geslagen met vernieuwende designers, kunstenaars en fotografen om o.a. designklokken te maken met een knipoog. Die knipoog zie je goed terug in de Half Time koekoeksklok, de Butterfly wandklok en Plex LED-tafelklok/wekker.
Arcoris koekoeksklok - Zwart/wit
€ 289,00

Levertijd 1 - 2 weken

Arcoris koekoeksklok kleur
€ 289,00

Levertijd 1 - 2 weken

Cipasso koekoeksklok - Eiken
€ 269,00

Levertijd 1 - 2 weken

Cipasso koekoeksklok - Wit nummers
€ 269,00

Levertijd 1 - 2 weken

Cucu koekoeksklok - Alu
€ 229,00

Levertijd 1 - 2 weken

Cucu koekoeksklok - Blauw
€ 229,00

Levertijd 1 - 2 weken

Cucu koekoeksklok - Wit
€ 229,00

Levertijd 1 - 2 weken

Cucu koekoeksklok - Zwart
€ 229,00
Op voorraad

Levertijd 1 - 2 weken

Cucu koekoeksklok xl - Alu
€ 325,00

Levertijd 1 - 2 weken

Cucu koekoeksklok xl - Goud
€ 449,00

Levertijd 1 - 2 weken

Cucu koekoeksklok xl - Koper
€ 449,00

Levertijd 1 - 2 weken

Cucu koekoeksklok xl - Rusty
€ 339,00

Levertijd 1 - 2 weken

Cucu koekoeksklok xl - Wit
€ 325,00

Levertijd 1 - 2 weken