Diamantini & Domeniconi

40 jaar kwaliteit

Het Italiaanse design merk Diamantini & Domeniconi staat al 40 jaar voor design producten van hoogwaardige kwaliteit. Zij combineren industriële technologieën met het vakmanschap van ambachtslieden om producten te creëren welke 100% een lust voor het oog zijn en bovendien in Italië gemaakt! Bij Diamantini & Domeniconi zijn ze erg sterk in ‘lichte’, hedendaagse en ironische ontwerpen, denk bijvoorbeeld aan de Arcoiris koekoeksklok, de Kangouroo wandklok en de Toiture

Radicale verandering

Zo’n 7 jaar geleden wilde Diamantini & Domeniconi iets nieuws. Ze wilden meer hedendaagse woonaccessoires en design object maken, daarom hebben ze de handen ineen geslagen met vernieuwende designer, kunstenaars en fotografen om o.a. design klokken te maken met een knipoog. Die knipoog zie je goed terug in de Half Time koekoeksklok, de Butterfly wandklok en Plex LED tafelklok/wekker.  

Diamantini & Domeniconi bestel je bij Combo Design!

Zoek jij een specifiek product van Diamantini & Domeniconi, maar is dit product niet te vinden op onze website? Combo Design is officieel dealer van Diamantini & Domeniconi en kan alle design klokken en woon accessoires van dit Italiaanse design merk voor jou bestellen. Heb je hulp nodig bij het kiezen? Wat past er nu het beste bij jouw interieur? Onze interieuradviseurs / ontwerpers staan altijd voor je klaar! Stuur ons een mailtje of neem telefonisch contact met ons op.

Sorteer op:
Aantal weergegeven: